728 x 90

کرونای ولایت و وعده‌های پوچ واکسیناسیون

واکسیناسیون
واکسیناسیون

روز سوم اسفند۹۹ حریرچی معاون وزارت بهداشت و عده داد یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر تا پایان سال واکسینه می‌شوند (خبرگزاری ایرنا ۳ اسفند۹۹). .

اما این وعده محقق نشد و کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: «تا امروز بیش از ۵۹۵هزار دوز واکسن کرونا از مجموع واکسنهای وارداتی در شبکه بهداشتی کشور توزیع شده و از این تعداد، تا روز گذشته، ۱۲۴هزار دوز واکسن در کشور تلقیح شده است. عمده دریافت کنندگان این واکسنها نیز کارکنان خط مقدم درمان بوده‌اند» (خبرگزاری ایرنا ۲۹اسفند ۹۹‌).

در زمنیه محقق نشدن میزان واکسنی که وزارت بهداشت قول داد تا پایان سال۹۹ وارد کند جهانپور گفت: «وعده تحویل ۲.۸ میلیون دز واکسن کرونا تا پایان سال۹۹ محقق نشد و از یک میلیون دز واکسن روسی وعده داده شده تا پایان اسفند فقط تحویل ۴۲۰هزار دز عملیاتی شد. لذا برنامه‌ریزی واکسیناسیون حداقل یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر مشمول فاز یک تا پایان سال شمسی گذشته که با لحاظ بسیاری از محدودیتها پیش‌بینی شده بود، عملاً محقق نشد» (سایت انتخاب ۵اسفند ۱۴۰۰).

دولت ضدمردمی واکسیناسیون گروه‌های پرریسک نظیر پزشکان و پرستاران را هم به کندی پیش می‌برد، در این رابطه رئیس بیمارستان سینا گفت: «واکسیناسیون پرسنل بخش‌های کرونایی در این بیمارستان تمام نشده» و «در حال حاضر ۵۰۰نفر از ۱۵۰۰نفر پرسنل بیمارستان سینا جزو گروه پر ریسک محسوب می‌شوند. این افراد در بخش‌هایی مانند آی‌سی‌یو و کرونا اورژانس فعالیت می‌کنند و تاکنون نیز ۳۸۰دوز واکسن به بیمارستان داده شده، یعنی واکسیناسیون این گروه هنوز تمام نشده است» (خبرگزاری ایلنا ۲ فروردین ۱۴۰۰).

وارد نکردن واکسن به اندازه لازم و واکسینه نکردن مردم در حالی است که ویروس جهش‌یافته در سراسر کشور گسترش یافته، و آمار مبتلایان به کرونا به گونه‌یی روزافزون در حال افزایش است.

به گفته علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد مقابله با کرونا، کرونای انگلیسی (کرونای جهش یافته) در ۳۱استان کشور شیوع یافته است (ایرنا ۴ فروردین ۱۴۰۰).

وارد کردن قطره چکانی واکسن و واکسینه کردن تعداد بسیاری کمی از مردم و کادر درمان در حالی است که غیر از کشورهای بزرگ اروپایی، کشورهای منطقه بخش زیادی از مردم را واکسینه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز رئیس واکسیناسیون فرانسه انتظار دارد به‌دلیل تسریع واکسیناسیون در تابستان امسال وضعیت در این کشور عادی شود (خبرگزاری رویترز ۳فروردین ۱۴۰۰). .

دانشمند بنیان‌گذار شرکت داروسازی بیون‌تک و اولین تولید کننده ضد کرونا در مورد چشم‌انداز موفقیت آلمان در مبارز با این بیماری گفت: «کشور آلمان از پاییز آینده به زندگی عادی برمی‌گردد و امیدوار است محدودیت‌های مرتبط با کرونا در پاییز آینده برچیده شود، و به احتمال قوی تا پایان تابستان در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی دیگر مقرراتی مرتبط با کرونا لازم نخواهد بود» (سایت دویچه وله ۱ فروردین ۹۹).

انگلستان هم با واکسینه کردن نیمی از بزرگسالان با دوز اول مرحله مهمی را پشت سر گذاشته است، به‌گفته وزیر بهداشت انگلیس این کشور «به رکورد جدیدی از واکسیناسیون دست یافته و عرضه واکسن انگلیس که از اتحادیه اروپا و ایالات متحده جلوتر است، به این معنی است که این کشور در مسیر کاهش اقدامات قرنطینه عمومی و باز کردن اقتصاد بر اساس طرح خودش است» (خبرگزاری رویترز ۳۰اسفند ۹۹).

رژیم آخوندی سیاست قطره چکانی واردات واکسن و واکسینه کردن مردم را در پیش گرفته و این وعده پوشالی را داد که در اواسط بهار واکسن ایرانی تولید انبوه می‌شود و آن زمان واکسیناسیون عمومی مردم آغاز می‌شود که این نیز زیر علامت سؤال است.

در زمینه وضعیت واکسن‌سازی در حاکمیت آخوندی مینو محرز از اعضای ستاد کرونا گفت: «ما یک موقعی واکسن سازی رازی و پاستور اینها پدر و مادر واکسن سازی ایران بودند، تو منطقه ما حرف اول را می‌زدیم، هیچ جای دیگه‌ای نداشت واکسن. بعد متأسفانه خب یک مقدار کم شد. من وقتی یک دفعه رفتم اونجا کنفرانس بدهم، این گرد غم که روی این مؤسسه بزرگ که تو دنیا معروف بود نشسته بود واقعاً من دیپرس شدم. چند وقت پیش در سر واکسن آنفولانزا مسأله‌ای پیش آمد من دیدم کشورهای همسایه ما برای فروختن واکسن که تازه پول می‌گیرند واکسن مجدد آنفولانزا که ما لازم داشتیم گفتند نمی‌دهیم به شما دیگه بیشتر از این لازم ندارید و لیاقت ندارید» (تلویزیون شبکه چهار۴ فروردین ۱۴۰۰).

به فرض این‌که واکسن ساخت داخل هم در دسترس مراکز درمانی قرار بگیرد، میزان تاثیر و کارآیی آن نامعلوم است، در صورتی که کارآیی واکسنهای تأیید شده از طرف سازمان بهداشتی جهانی در عمل به اثبات رسیده است.

روشن است که این سیاست رژیم در مورد تهیه واکسن و واکسینه کردن محدود مردم، در راستای سیاست ضدمردمی نظام و در رأس آن خامنه‌ای برای به اسارت درآوردن مردم در دام کرونا و به این صورت سد بستن در برابر خیزش و قیام است.

واقعیت این است که خرید سریع واکسن کرونا، یک مطالبه عمومی است. به‌ویژه در شرایطی که ویروس کرونا چهره خشن‌تری از خود به نمایش گذاشته و با توجه به جهش‌اش، قدرت شیوع آن ۷۰برابر شده است.

تردیدی نیست که خشم و تنفر انباشته شده مردم از عملکرد ضدانسانی کرونای ولایت در به قتلگاه کرونا فرستادن مردم، واقعیتی است که این روزها رسانه‌ها و مهره‌های رژیم مرتباً نسبت به آن هشدار می‌دهند. خشم متراکمی که تیک تاک انفجار آن آغاز شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/96104f78-fffe-4575-8cf6-40329d949d54"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات