728 x 90

چشم انداز شکاف بین مردم و نظام -گزیده روزنامه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی دوشنبه ۱۴مهر، موضوع مشترک اعترافات مقامات حکومتی به شیوع کرونا و ناکافی بودن اقدامات دولت و ضد و نقیض‌گویی و لاپوشانی آمار مبتلایان و فوت‌شدگان است. در کنار آن ضد و نقیض‌گویی در روزنامه‌ها در مورد مواضع رژیم در جنگ بین آذربایجان و ارمنستان دیده می‌شود. طبق معمول بحرانهای اقتصادی اجتماعی و جنگ باندهای حاکم بر سر سهم قدرت و غارت بیشترین مطالب را به خود اختصاص داده است. حرف اول باندهای حاکم در روزنامه‌های امروز هم کماکان ابراز نگرانی از چشم‌انداز فاصله پرناشدنی بین مردم و نظام است.

ستاره صبح نوشته است: «افزایش شکاف طبقاتی بر اثر تغییر قیمت بنزین و ارز در سال۸۸ صورت گرفت». این ارزیابی را به‌نقل از رئیس مرکز آمار رژیم نقل کرده و افزوده است: «عدم تعامل با نظام بین‌الملل، سو مدیریت و تداوم تحریم‌ها در عمل زندگی فرودستان جامعه را بدتر کرده است».

ابتکار هم در سرمقاله‌اش با یادآوری ادعای روحانی که اوضاع اقتصادی رژیم بهتر از آلمان است و یادآوری تهدید زنان توسط آخوند طباطبایی نمایندهٔ خامنه‌ای در اصفهان، نوشته است: «در این شرایط این صحبت‌ها. نتیجه‫ای جز عمیق‫تر شدن شکاف بین مسئولان و مردم در پی نخواهد داشت».

آخوند مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم به روزنامه آرمان گفته است: «امروز برخی ثروت زیادی به دست آورده‌اند در حالی که بخش مهمی از جامعه به زیر خط فقر رفته‌اند.این اتفاق باعث شده که امید مردم نسبت به دولت کاهش پیدا کند و حکایت از ناکارآمدی دارد.این مسأله به نظام ضربه می‌زند. ادامه این رویکرد سبب ضربه به نظام می‌شود».

کارنامه نظام؛ سفره‌های کوچک، دروغ و فساد

با یک نگاه به تیترهای مطالب اجتماعی، اقتصادی فشرده‌یی از کارنامه نظام و فضای انفجاری جامعه دیده می‌شود.

مستقل نوشته است: «شاید این روزها ما از افسرده‌ترین ملل جهان باشیم. سفره‌هامان به‌دلیل تحریم‌ها و سوءمدیریتها کوچک و کوچک‌تر می‌شود، اعصاب همگانی خرد بوده و مردم عصبی منتظر درگیری، تنش و تخلیه هستند».

همدلی به‌نقل از محمدرضا خاتمی از مهره‌های باند مغلوب نوشته است: «مگر الآن می‌توانید حرف خود را در مورد مشروطه بزنید؟ مگر می‌توانید در مورد شیخ فضل‌الله نوری یا آخوند خراسانی حرف خود را بزنید؟ مگر می‌شود گفت مصدق یا کاشانی چه کسانی بوده‌اند؟»

جهان صنعت هم در مورد طرح جریمه‌های آخوندی برای نقض پروتکل‌های کرونا نوشته است: «کشورهایی که در این زمینه موفق بودند ابتدا زیرساخت‌های آن را در بین مردم فراهم کردند و بعد برای خاطیان جریمه در نظر گرفتند. در حال حاضر حقوق یک کارگر دو میلیون و ۸۰۰هزار تومان است با توجه به این‌که خط فقر ۱۰میلیون تومان است. نیمی از مردم در فقر مطلق به‌سر می‌برند. یک خانواده چهار نفره در تهران توانایی خرید هر روز ماسک یک‌بار مصرف را ندارد. دولت و وزارت بهداشت برای وضع چنین قوانینی ابتدا باید مقداری ماسک برای افراد کم‌بضاعت در نظر بگیرند و بعد جریمه نقدی را اعمال کنند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/841fe852-76c6-4f3c-9d17-0be0ae6cf481"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات