728 x 90

ایران در سالی که گذشت

ایران در سالی که گذشت
ایران در سالی که گذشت

سال ۹۶، سال تحولات بزرگ، سال رویدادهای شگرف و سال خیزش و قیام بود. خامنه‌ای گرچه ماشین اعدام و سرکوب را پرشتاب به پیش می‌راند اما در قبال ضربات جانانهٔ مردم و مقاومت پیشتاز آنها کاری از پیش نمی‌برد. سال ۹۶ در حالی آغاز ‌شد که جنبش دادخواهی قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ فضای اجتماعی را تحت‌تاثیر قرار داده و فراگیر شده بود. این جنبش که در تیر ۹۵ با فراخوان مریم رجوی جهت دادخواهی خون ۳۰هزار زندانی قتل‌عام شده اوج تازه‌یی گرفت، با انتشار فایل صوتی ۴۰دقیقه‌یی مرحوم منتظری خطاب به هیأت مرگ (حسینعلی نیری، ابراهیم رئیسی، پورمحمدی و اشراقی...) در مرداد ۹۵، افکار عمومی را برانگیخت و چون بستری ملتهب، تحولات سال ۹۶ را تحت‌تاثیر قرار داد. در میان تحولات پراهمیت سال ۹۶ روی مهمترین و تاثیرگذارترین تحولات انگشت می‌گذاریم:

 

در صحنه داخلی

انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم:

انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم در بهار ۹۶ و رویدادهای حول آن اولین و در عین حال از مهمترین تحولات سال بود. از فروردین ۹۶ خامنه‌ای آخوند دژخیم ابراهیم رئیسی عضو هیأت مرگ در قتل‌عام ۶۷ را کاندیدای ریاست‌جمهوری کرد. خامنه‌ای در طمع مهندسی این انتخابات در جهت یکدست کردن سیستمش کیسه‌های زیادی برای خود دوخته بود و همه دستگاه دجالگریش را هم برای تحقق آن بسیج کرده بود. هم‌زمان آخوند شیاد روحانی هم کاندیدای مجدد ریاست‌جمهوری شد. به این ترتیب یک آخوند جلاد و یک آخوند شیاد، که هر دو به گفته خودشان با موافقت خامنه‌ای به صحنه آمده بودند، دو روی سکه واحد ولایت جهل و جنایت بودند که به‌خاطر نسل‌کشی و جنایتهایشان علیه بشریت، بایستی در مقابل عدالت قرار می‌گرفتند. اکنون چه کسی باید برمی‌خاست و حقوق پایمال شده خلق را دادخواهی می‌کرد؟! طبعاً که مجاهدین و مقاومت ایران بر حسب مسئولیت تاریخی و مردمی خود بپاخاستند و با شعار «نه شیاد – نه جلاد- رأی من سرنگونی» کارزار گسترده خود را علیه نمایش انتخابات رژیم آغاز کردند. کارزار مشروعی که جوشش خون ۳۰هزار مجاهد سربدار پشتوانهٔ آن بود، کارزاری که وجدان اجتماعی را برافروخته و خواب و خیالهای ولی‌فقیه ارتجاع را آشفته می‌کرد. روز ۳۰اردیبهشت ۹۶ وقتی نتیجه شعبدهٔ انتخابات اعلام شد، همگان شکست خوارکنندهٔ خامنه‌ای و افول او را به عینه مشاهده کردند. اکنون دیگر تابو ولی‌فقیه شکسته بود. ضمنا در جریان مناظرهٔ انتخاباتی و جنگ و جدال باندهای رژیم، به‌رغم سانسور و محدودکردن آنها، اعترافات مهمی توسط مهره‌های دانه‌درشت صورت گرفت از جمله آنها اعتراف پاسدار قالی باف یکی از ۴کاندیدای اصلی ریاست‌جمهوری بود. وی رقم واقعی پایگاه اجتماعی و وابستگان رژیم را  ۴درصد جامعه اعلام کرد. او گفت در جامعه ۴درصد وجود دارند که با رانت از همه چیز برخوردارند و ۹۶درصد جامعه محرومند.

 

گزارش گزارشگر ویژه ملل‌متحد

روز ۲۹مرداد؛ بیست‌ونهمین سالگرد قتل‌عام زندانیان سیاسی سال ۶۷، با حضور مریم رجوی و شماری از شخصیتهای سیاسی و حقوق‌بشری از آمریکا و اروپا و با شرکت هزاران مجاهد خلق در تیرانا برگزار شد. مریم رجوی به تشکیل کمیسیون تحقیق در رابطه با کشتار ۳۰هزار زندانی سیاسی فراخواند. به گزارش نشریهٔ دیلی بیست؛ ۵۰شهروند ایرانی که عضو یا اعضایی از خانواده‌شان در اعدامهای جمعی دهه ۶۰کشته شدند، در نامه‌یی به عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق‌بشر ایران، خواهان تحقیق و دادخواهی شدند و از سازمان ملل‌متحد خواسته‌اند حقایق یکی از هولناک‌ترین جنایاتی که جمهوری اسلامی علیه مردم خودش انجام داده را علنی کند.

دومین رویداد مهم در نیمه شهریور با گزارش زنده‌یاد عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه ملل‌متحد در امور حقوقبشر کلید خورد. در این گزارش برای اولین بار موضوع قتل‌عام ۶۷ به سازمان ملل راه یافت و جهانی شد. گزارشگر ویژه برای انجام یک تحقیق جامع و مستقل در مورد این قتل‌عام، فراخوان داد. این گزارش کلیدی که توسط آنتونیو گوترز دبیرکل سازمان ملل ارائه شد، سنگ‌بنای سلسله محکومیت‌های رژیم در کمیته سوم، مجمع عمومی و شورای حقوق‌بشر گردید و شگفتا که گزارش نقض سیستماتیک حقوق‌بشر توسط جمهوری اسلامی و از جمله موضوع قتل‌عام ۶۷ سرانجام پس از ۲۹سال سکوت مراجع و دولتها، به شورای امنیت ملل‌متحد نیز راه یافت و به ثبت رسید تا در موقعیت بعدی راه را برای دادخواهی و کشاندن سران جنایتکار رژیم به پای میز عدالت هموار کند.

 

برگزاری کنگرهٔ سراسری مجاهدین

 سومین تحول بزرگ، برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سراسری مجاهدین در روز ۱۵شهریور در تیرانا و ۵پایتخت دیگر اروپایی بود. در این اجتماع خانم زهرا مریخی به‌عنوان مسئول اول (دبیرکل) جدید مجاهدین انتخاب شد. انتخاب مسئول اول جدید، یک موفقیت بزرگ در صحنهٔ سیاسی و در رویارویی با فاشیزم مذهبی و نماد قدرت و انسجام تشکیلاتی مجاهدین به‌خصوص پس از هجرت بزرگ به اروپا بود. با این انتخاب، مجاهدین  با شتابی مضاعف برای پیشبرد قیام و تدارک سرنگونی آماده شدند.

 

تجمع ملی در پاسارگاد

روز ۷آبان، رژیم در وحشت از فراخوان مقاومت برای تجمع ملی در پاسارگاد به یک لشکرکشی عظیم دست زد. تمامی جاده‌ها و راههای وصولی به این منطقه را بست و یک حکومت نظامی آشکار در کل منطقه و شهرهای اطراف به راه انداخت و بدین ترتیب، ضعف و وحشت آشکار خود را در قبال اپوزیسیون دموکراتیک برانداز و هر گونه تجمعات مردمی، برای همگان برملا ساخت. 

 

فاجعهٴ زلزله در کرمانشاه

چهارمین رویداد بزرگ، فاجعهٔ زلزله ۲۱آبان در کرمانشاه و رویدادهای مرتبط با آن بود. آن روز ایران همراه با زلزلهٔ کرمانشاه و صحنه‌های تراژیک آن گریست.

 اگر چه تمام ایران با چشمانی اشک‌بار، ویرانیهای زلزله و فجایع دردناک بعد از آن را که عمدتاً محصول سیاستها و عملکردهای جنایتکارانه و چپاولگرانهٔ رژیم بود، دنبال کرد، اما به یمن کارزارهای افشاگرانهٔ مقاومت و فراخوان همبستگی ملی، این زلزله به توفانی بر بنیاد تباهی‌های رژیم تبدیل شد. پرده فریب و تزویر سالیان آخوندها را کنار زد و خشم و نفرت گسترده‌یی را در میان مردم علیه رژیم برانگیخت.

مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت طی فراخوانی از مردم و جوانان غرب ایران برای نجات زلزله‌زدگان استمداد خواست. (مریم رجوی - مراسم همبستگی با هموطنان زلزله‌زده)

یک بار دیگر در عصر سرکوب و دجالیت ولایت فقیه، شاهد نقطه‌عطف جدیدی در همبستگی و همیاری شورانگیز ملی در کمک مستقیم به زلزله‌زدگان و مرزکشی با رژیم ضدمردمی بودیم که به‌مثابه خونی تازه در کالبد اجتماعی و سوختی مضاعف بر آتش زیر خاکستر اعتراضات اجتماعی عمل کرد.

 

 

قیام بزرگ مردم ایران، بزرگترین تحول سال 96

پنجمین و بزرگترین تحول سال ۹۶ قیام بزرگ و سراسری مردم ایران بود که در ۷دیماه آغاز شد و به سرعت در ۱۴۲شهر با شعار مرگ بر خامنه‌ای - روحانی و مرگ بر اصل ولایت فقیه گسترش یافت و تمامی تحولات سال را تحت‌الشعاع خود قرار داد. این قیام، امواج گسترده اعتراضات سال را در زیر چتر و پرچم خود با شعار مرگ برخامنه‌ای – روحانی گرد‌آورد. آوای بلند یک خلق؛ که در بستر تظاهرات و تحصنهای مالباختگان مؤسسات پوششی سپاه پاسداران شکل گرفت و به سرعت سایر گروه‌های اجتماعی هم‌چون کارگران، معلمان، پرستاران، دانشجویان، کشاورزان، زنان، بیکاران، گرسنگان و دیگر اقشار و گروه‌های تحت ستم جامعه‌ ایران و همه کسانی که  خواهان براندازی این رژیم پلید هستند، به هم پیوستند و با هم یکی شدند.

 

در صحنهٔ بین‌المللی

کنفرانس سران کشورهای اسلامی ­ـ عربی و آمریکا

روز ۳۱اردیبهشت کنفرانسی با حضور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و سران بیش از ۵۰کشور عربی و اسلامی در ریاض، پایتخت عربستان سعودی آغاز بکار کرد. این کنفرانس با هدف مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری بود که رژیم آخوندی و مزدورانش در منطقه و فعالیتهای تروریستی آنها در کانون آن قرار داشت. ملک سلمان پادشاه عربستان طی سخنانی در افتتاحیه کنفرانس گفت: «ایران تبدیل به نوک پیکان تروریسم در منطقه شده است».

کنفرانس در بیانیه پایانی خود بر عزم راسخ کشورهای شرکت‎کننده در کنفرانس در مبارزه با تروریسم تأکید کرد. در این بیانیه هم‌چنین تأکید شد که سران این کشورها از تأسیس مرکز جهانی در ریاض، برای مقابله با تفکر افراطی استقبال می‌کنند.

 

لایحهٔ تحریمهای جدید کنگره

سوم مرداد لایحهٔ تحریمهای جدید کنگره، کنگرهٔ آمریکا با ۴۱۹رأی مثبت در برابر تنها ۲رأی منفی لایحه تحریم‌های جدیدی را علیه رژیم تصویب کرد.

 

اعلام استراتژی جدید آمریکا در قبال ایران

۲۱مهر: «دونالد ترامپ» استراتژی جدید آمریکا در قبال ایران و توافق هسته‌یی را اعلام کرد. وی گفت برجام بدترین و یک جانبه‌ترین توافق تاریخ آمريکاست! سیاست جدید ما بر پایه مقابله با ایران است. «در صورتی که نتوانیم با متحدانمان و کنگره به راه‌حل برسیم، برجام لغو خواهد شد» استراتژی  ما بر ۴محور استوار است. اول، همکاری با متحدانمان برای مقابله با اقدامات ثبات‌زدای ایران؛ دوم، اعلام تحریم‌های جدید علیه رژیم ایران برای توقف حمایت آنها از تروریسم؛ سوم، مقابله با روند ساخت موشکهای ایرانی که تهدیدی است برای همسایگان این کشور، تجارت بین‌الملل و حرکت آزادانه شناورها و چهارم، مسدود کردن همه مسیرهای ایران به سمت سلاح هسته‌یی».

 

تصویب ۴قطعنامه در کنگره آمریکا علیه ایران و حزب‌الله

۳آبان: ‌کنگره آمریکا ۴قطعنامه علیه ایران و حزب‌الله لبنان به تصویب رساند. این قطعنامه‌ها با هدف متوقف‌ساختن برنامه موشکی بالستیک ایران و تکمیل محاصره سیاسی و اقتصادی رژیم به تصویب رسیده است.

 

تحریمهای کاتسا از جانب آمریکا

8آبان: تحریمهای شدید آمریکا معروف به کاتسا یا سیاهچاله: پاسدار جلالی... گفت: «در واقع آن وقت اینجا دیگر تحریم سپاه نیست پس ما می‌مانیم سر یک دوراهی که یا سپاه بایستی داخل کشور، تحریم داخلی بشود، موشکی، وزارت دفاع و نهادهای انقلابی دیگر تحریم بشوند یعنی ما خودمان به‌دست خودمان تحریم کنیم و نگذاریم توسعه پیدا کنند یا هر کس با اینها کار کند تحریم می‌شود!».

 

محکومیت رژیم آخوندی در کمیته سوم مجمع عمومی ملل‌متحد

۲۳آبان: کمیته سوم مجمع عمومی ملل‌متحد طی قطعنامه‌یی استمرار نقض حقوق‌بشر توسط جمهوری اسلامی را محکوم کرد.

۲۸آذر: مجمع عمومی ملل‌متحد قطعنامه‌‌یی علیه وضعیت حقوق‌بشر در ایران و در محکومیت رژیم به تصویب رساند.

 

جلسه اضطراری شورای امنیت برای بررسی قیام مردم ایران

۱۵دی: جلسه اضطراری شورای امنیت برای بررسی اعتراضهای گسترده در ایران به‌ درخواست آمریکا برگزار شد. در این نشست نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل، به رژیم ایران دربارهٔ سرکوب اعتراضها هشدار داد و گفت: آمریکا برعکس اعتراضات سال ۸۸، این‌بار در کنار مردم ایران می‌ایستد. خانم هیلی به ستایش از معترضان ایرانی پرداخت و گفت آنها به کمک جهان نیاز دارند. وی تأکید کرد که مسأله ناآرامیهای فعلی در ایران نه فقط به حقوق‌بشر، بلکه بر صلح و امنیت جهانی هم تاثیر می‌گذارد. اعضای شورای امنیت سازمان ملل‌متحد به اتفاق، دولت ایران را به پرهیز از خشونت علیه تظاهرکنندگان و تضمین حق آزادی بیان و تجمعات اعتراضی مسالمت‌آمیز مردم فراخواندند. شورای امنیت هم‌چنین خواهان دسترسی دوبارهٔ مردم به اینترنت در ایران شد که دولت برای محدودکردن ارتباط تظاهرکنندگان آن را به‌طور موقت قطع کرده است.

 

طرح آمریکا برای کار مشترک با اروپا در قبال رژیم

۴اسفند: طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای کار مشترک با اروپا و تشکیل جبهه واحد برای مقابله با اقدامات رژیم: ترامپ خواستار ۶زمینه‌سازی توسط اروپا شد تا از ایرانیها بخواهند رفتارشان را تغییر دهند. «این موارد هم‌چنین شامل نقض حقوق‌بشر، تهدیدات سایبری و فعالیتهای مالی سپاه پاسداران می‌شود».

 

انتشار گزارش دبیرکل در مورد حقوق‌بشر در ایران

۹اسفند گزارش دبیرکل سازمان ملل در مورد نقض حقوق‌بشر در ایران انتشار یافت و به سی‌وهفتمین اجلاس شورای حقوق‌بشر ارائه شد.

 

صدور گزارش سالانه نقض حقوق‌بشر توسط کمیسر عالی حقوق‌بشر

۱۶اسفند: رعد الحسین کمیسرعالی حقوق‌بشر گزارش سالانه نقض حقوق‌بشر را اعلام نمود. این گزارش هم‌چنین حاوی مسأله اعدامها، سرکوب اعتراضات مردمی، موج دستگیریها و شکنجه و مرگهای مشکوک در زندان و هم‌چنین فراخوان تحقیق در مورد قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ می‌باشد.

 

دیدارهای مهم ۹۶

مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت طی سال ۹۶ علاوه بر حضور در کنفرانسها و گردهماییهای مختلف و سخنرانیها و دیدار با شخصیتهای سیاسی، پارلمانی و... دیدارهایی نیز حول مسایل مبرم ایران، قیام و بحران اجتماعی و هم‌چنین مسایل منطقه‌یی با هیاتهای پارلمانی اروپایی و با هیاتها و شخصیتهای عالیرتبه سنا و کنگره آمريکا داشت که مهمترین موارد آن از جمله عبارتند از:

 

دیدار با سناتور جان مک‌کین

۲۵فروردین-دیدار با سناتور جان مک‌کین رئیس کمیته قوای مسلح سنای آمریکا، در پاریس

که در آن «آخرین تحولات ایران» و «دخالتهای جنایتکارانه حکومت ایران در منطقه» مورد گفتگو قرار گرفت. سناتور جان مک‌کین، اعضای سازمان مجاهدین را کسانی توصیف کرد که «برای آزادی، حق زندگی آزاد، و حق انتخاب آینده» بپاخاسته و «مبارزه و فداکاری» کرده‌اند، و «نمونه‌یی» برای کسانی هستند که «در سراسر دنیا برای آزادی مبارزه می‌کنند». (ملاقات سناتور مک‌کین و مریم رجوی)

 

دیدار با هیأت عالیرتبهٔ سنای ایالات متحده

۲۱مرداد -دیدار با هیأت عالیرتبهٔ سنای ایالات متحده. هیأت عالیرتبه سنای ایالات متحده با خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت در تیرانا، دیدار و پیرامون وضعیت مجاهدین در آلبانی، آخرین اوضاع ایران و منطقه و راه‌حلهای پایان دادن به بحران در منطقه که از تغییر دموکراتیک در ایران می‌گذرد، گفتگو کردند.

در هیأت سنا به ‌ریاست سناتور روی بلانت، نایب‌رئیس کنفرانس جمهوریخواهان در سنا، عضو کمیته‌های تخصیص بودجه، اطلاعات، قوانین و اداری، بازرگانی، علوم و ترابری؛ سناتور جان کورنین، ناظم اکثریت سنا، عضو کمیته‌های قضایی، اطلاعات و مالی و سناتور تام تیلیس عضو کمیته‌های قوای مسلح، قضایی، بانکداری، امور مسکن و شهری و امور بازنشستگان ارتش حضور داشتند. (دیدار هیأت عالیرتبه سنای آمریکا با مریم رجوی)

 

دیدار با هیأتی از پارلمان اروپا

۲۱دی – دیدار با هیأتی از پارلمان اروپا به ریاست آقای ریچارد چارنسکی، نایب‌رئیس پارلمان اروپا و وزیر سابق امور اروپایی لهستان و با حضور آقای خوزه روداش، عضو کمیته خارجی پارلمان و وزیر دفاع سابق کرواسی با خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران در اورسوراواز دیدار و دربارهٔ آخرین تحولات ایران و تاثیرگذاری آن بر وضعیت منطقه و... گفتگو کردند.

 

دیدار با نیوت گینگریچ

۲۹دی: دیدار با نیوت گینگریچ، رئیس پیشین کنگره و کاندیدای ریاست‌جمهوری آمریکا، به همراه سناتور رابرت توریسلی و سرهنگ وسلی مارتین و حضور و سخنرانی در کنفرانس «تغییر رژیم در ایران - به پیش با هزار اشرف» در پاریس.

در این برنامه شماری از زندانیان سیاسی از بند رسته و بازماندگان شهیدان قتل‌عام، در مورد جنایتهای ضدبشری رژیم آخوندی در زندانها و هم‌چنین سرکوب گسترده، اوضاع انفجاری جامعه و انزجار مردم سراسر کشور از فاشیسم دینی حاکم شهادت دادند. (گفتگوی مریم‌ رجوی با نیوت گینگریچ رئیس پیشین کنگره آمریکا)

 

 

دیدار رسمی در مجمع پارلمانی شورای اروپا

۴بهمن - مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت ایران برای یک دیدار رسمی در مجمع پارلمانی شورای اروپا در استراسبورگ حضور یافت.

در این دیدار که به دعوت گروه‌های سیاسی مجمع پارلمانی شورای اروپا صورت گرفت، خانم رجوی در اجلاس رسمی فراکسیون‌‌های احزاب مردم اروپا (بزرگترین فراکسیون)، لیبرال دموکراتهای اروپا و اتحاد چپ اروپا در مجمع پارلمانی شورای اروپا درباره آخرین تحولات قیام مردم ایران سخنرانی کرد و به سؤالات نمایندگان پاسخ گفت.

(کنفرانس بحران تروریسم و افراطی‌گری در شورای اروپا)

 

 

دیدار با هیأتی از نمایندگان کنگره آمریکا

۵اسفند دیدار با هیأتی از نمایندگان کنگره آمریکا، در اورسورواز. هیات کنگرهٔ آمریکا با حضور در محل اقامت مریم رجوی با او دیدار کردند و دربارهٔ قیام سراسری مردم ایران و نتایج این قیام و گزینش‌های جامعه بین‌المللی در برابر آن گفتگو کردند.

در این دیدار آقایان دینا روهرا باکر، نماینده از ایالت کالیفرنیا و رئیس زیرکمیته اروپا، اروپا-آسیا و تهدیدات ظهور‌یابنده و قاضی تد پو، نماینده از ایالت تگزاس و رئیس زیرکمیته ضدتروریسم، منع گسترش تسلیحات اتمی و تجارت حضور داشتند.

 

دیدار با رودی جولیانی              

۲۷اسفند – دیدار با رودی جولیانی مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در امور امنیت سایبری و شهردار سابق نیویورک

در این دیدار وضعیت بحرانی رژیم آخوندی به‌ویژه بعد از قیام سراسری مردم ایران و ضرورت اتخاذ یک سیاست قاطع در قبال رژیم مورد بحث قرار گرفت. مریم رجوی گفت مردم ایران در قیام سراسری خود به‌روشنی و با صدای بلند خواست و اراده‌شان برای تغییر رژیم را اعلام کردند. بنابراین، زمان آن رسیده که جهان به این خواست احترام بگذارد و آلترناتیو دموکراتیک این رژیم قرون‌وسطایی را به‌رسمیت بشناسد.

رودی جولیانی با ستایش از قیام اخیر مردم ایران گفت: نقش مجاهدین خلق در سازمان‌دادن این اعتراضات که رهبر و رئیس‌جمهور رژیم مجبور به اعتراف به آن شدند، مبین توانایی‌ها و ظرفیت‌های مقاومت ایران برای تغییر در ایران است.

(دیدار مریم‌ رجوی با شهردار رودی جولیانی)

 

خلاصهٔ کلام

اگر بخواهیم سال ۹۶ را در جملاتی کوتاه تصویر کنیم، می‌توان گفت: با قیام دیماه نقطه عطفی در این سال و در روند مبارزات مردم ایران با دیکتاتوری ولایت فقیه رقم خورد که تمامی تحولات بعدی را شکل داد:

  • یک شوک جدی بر رژیم آخوندی وارد شد و بحث براندازی به‌عنوان مسأله مبرم جامعه روی میز قرار گرفت.
  • روابط باندهای درون حاکمیت دستخوش تحول شد و از جمله بحران احمدی‌نژاد از دلش درآمد و جنگ باند روحانی و خامنه‌ای تشدید شد.
  • شعار «اصلاح طلب، اصول‌گرا، دیگه تمومه ماجرا» بر هر گونه راه‌حلی از درون رژیم مهر باطل زد.
  •  این قیام روابط خارجی رژیم را هم به‌شدت تحت‌تأثیر قرار داد و بی‌ثباتی رژیم را در منظر افکار عمومی مردم جهان قرار داد.

بدین ترتیب، سال ۹۶ صورت‌مسأله و مختصات سیاسی - اجتماعی ایران، به سمت سرنگونی رژیم آخوندی جهت گرفت تا محصول نهایی آن در سال ۹۷، سال خیزش و قیام و امید و ایمان، با هزار اشرف، هزار کانون شورشی و ارتش آزادی، در سلسلهٔ پایان‌ناپذیر قیامهای خلق بپاخاسته، سرنگونی را محقق کند.  

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8a30924b-b9d9-494a-92b7-3989dc7d183f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات