گوشهای از امپراطوری اقتصادی خامنهای و ثروتهای میلیاردی او
داعیهٔ «ساده زیستی و پرهیز از تجملات و دنیاداری» خامنهای، آدمی را به یاد آن جملهٔ معروف میاندازد که در مورد خمینی ساخته بودند. اطرافیانش «چو» انداخته بودند که حضرتش آنقدر رئوف و رقیق القلب بود که وقتی مگسی وارد اتاقش میشد با گوشهٔ عبا آن را آنقدر با ملاطفت کیش میکرد تا این حشرهٔ با اختیار خود از اتاق بیرون برود! بعدها نمونهیی از رحمت و رأفت خمینی را در حکم نیمصفحهای او در مورد اعدام ۳۰هزار زندانی سیاسی در تابستان ۶۷دیدیم. «سادهزیستی و پرهیز از تجملات» او نیز زبانزد خاص و عام بود اما هر کس نهادهای مالی وابسته به بیت وی و قبه و بارگاه خمینی را ببیند، میتواند به سادهزیستی دجال گواهی دهد! همانگونه که ثروت ۹۵میلیاردی خلف ناخلفش خامنهای را ببیند!
مسعود رجوی در پیام شمارهٔ ۱۳خود نوشت: «بیت خامنهای بزرگترین چراگاه و مرکز غارت و چپاول در جهان است»... « بیشترین زد و بندهای سیاسی و کلان دزدیهای اقتصادی و چپاول داراییها و اموال مردم ایران در همینجا صورت میگیرد که یک نمونه آن ستاد اجرایی فرمان خمینی است.»
در این قسمت از مقاله میخواهیم این مفهوم را مقداری باز کنیم.
قسم «ساده زیستی رهبر» و دم خروس ثروت ۲۰۰میلیاردی
ولایتفقیه طی ۴۰سال سلطهٔ شوم، بر جامعهٔ اختناق زده و سرکوب شدهٔ ایران همهٔ شئونات را در اختیار خود گرفته و خون مردم را برای استمرار حیات خود مکیده است. برای نخستین بار خبرگزاری رویتر در سال ۲۰۱۳از ثروت ۹۵میلیاردی علی خامنهای پرده برداشت. این خبر مانند بمب در جهان و ایران صدا کرد.
در حالی که جهان با ناباوری در این توهم بود که سقف ثروت صاحب «این حسینیه و این خانهٔ ساده!» فقط ۹۵میلیارد دلار ناقابل است، ناگهان در اردیبهشت۹۸سفارت آمریکا در عراق با استناد به منابع معتبر در صفحه رسمی فیسبوک خود نوشت:
«فساد در جمهوری اسلامی طی ۴۰سال گذشته از رأس هرم قدرت تا همه اجرای آن ریشه دوانده و در حالی که بسیاری از مردم ایران بهعلت وضعیت وخیم اقتصادی با فقر دست به گریبان هستند، تنها داراییهای علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی به ۲۰۰میلیارد دلار میرسد.»
این در حالی است که کارگزاران و کارچرخانان بیت فاسد او مدام جانماز آب میکشند و «مقام معظم!» را بیعلاقه به اموال و امور دنیایی میدانند و طوری وانمود میکنند که خواننده باید دستمال بردارد و بر سادگی و قناعت خامنهای و دمپایی پاره پورهٔ او اشک بریزد.
محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر خامنهای: «بنده از خود ایشان شنیدم که اگر مسائل حفاظتی نبود، با پیکان به این طرف و آن طرف میرفتم»
وی افزود: در دفتر ایشان ماشینهایی از سوی حفاظت وجود داشته و از آن استفاده میشود؛ اما معظم له هر شش ماه یکبار پول بنزین و هزینه استهلاک ماشینهایی را که از آن استفاده کردهاند، به حفاظت بر میگردانند.»
این شاه مهرهٔ اندرونی «آقا!» که ۳۰سال در جریان همهٔ جزئیات بیت و زد و بندها و اختلاسهای آن بوده، برای ایزگم کردن و لاپوشانی فساد حاکم بر آن چنین میگوید:
«ساده زیستی رهبر انقلاب، مبارزه با تجملات و پرهیز از دنیاداری از دیگر خصوصیات ایشان است؛ ایشان با اشارهٔ کوچک صاحب همه چیز خواهد شد؛ اما اصلاً سمت این مباحث نرفتهاند.»
گلپایگانی تصویری از بیت هزارتوی ولیفقیه میدهد که انگار یک مرغدانی متروک و پر از فضله و کاه و کلش است و باید بر حقارت آن گریست:
«پادشاه عربستان (ملک عبدالله) بعد از حضور خدمت مقام معظم رهبری از مکانی که ایشان در آن حضور داشتند، تعجب کرده و برای او قابل باور نبود که رهبر ایران در چنین مکانی زندگی میکنند؛ وی هدیه بسیار گرانقیمتی برای حضرت آقا آورد؛ اما ایشان تمام هدایا را فروخته و با پول آن منازلی را ساخته و به فقرا دادند؛ هدایای بسیاری برای ایشان میآید؛ اما هیچکدام را تصرف نمیکنند!»
داعیهٔ «ساده زیستی و پرهیز از تجملات و دنیاداری» خامنهای، آدمی را به یاد آن جملهٔ معروف میاندازد که در مورد خمینی ساخته بودند. اطرافیانش چو انداخته بودند که حضرتش آنقدر رئوف و رقیق القلب بود که وقتی مگسی وارد اتاقش میشد با گوشهٔ عبا آن را آنقدر با ملاطفت کیش میکرد تا به پر قبای مگس برنخورد و حشرهٔ معصوم با اختیار خود از اتاق بیرون برود! بعدها نمونهیی از رحمت و رأفت خمینی را در حکم نیمصفحهای او در مورد اعدام ۳۰هزار زندانی سیاسی در تابستان ۶۷دیدیم. «سادهزیستی و پرهیز از تجملات» او نیز زبانزد خاص و عام بود. هر کس زیورآلات خیره کنندهٔ رواق آینهکاری شدهٔ کاخ او را ببیند میتواند به آن گواهی دهد.
نهادها و بنیادهای در تیول خامنهای
در قسمتهای پیشین مقاله دیدم که خمینی ولایتفقیه را «ولایت بر صغار!» میدانست. با این تلقی ولیفقیه اختیار مال و جان مردم را دارد و خود را صاحب آن میداند. بر این مبنا قانون اساسی دستپخت خبرگان، بهطور رسمی نهادهای اقتصادی زیر را در تیول ولایتفقیه میداند. [این فقط شامل بخش رسمی و شناخته شده است]:
ـ بنیاد مستضعفان
ـ بنیاد شهید
ـ آستان قدس رضوی
ـ کمیتهٴ امداد خمینی
ـ بنیاد تعاون بسیج
ـ بنیاد تعاون سپاه پاسداران
ـ بنیاد تعاون ارتش (بتاجا)
ـ بنیاد تعاون نیروی انتظامی (ناجا)
ـ بنیاد تعاون ستاد کل نیروهای مسلح (ودجا)
ـ سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا)
ـ قرارگاه خاتم الاوصیا
ـ قرارگاه خاتم الانبیا
ـ ستاد اجرایی فرمان خمینی
ـ شرکت سرمایهگذاری غدیر
برای اینکه پی به ابعاد چپاول خامنهای از قبل این نهادها و بنیادها ببریم یک نمونه را با هم بررسی میکنیم.
ستاد اجرایی فرمان خمینی
این ستاد در ۶اردیبهشت ۶۸یعنی یک ماه قبل از مرگ خمینی و به فرمان او تشکیل شد. حکم خمینی به حبیبالله عسگر اولادی، مهدی کروبی و حسن صانعی دست باز داد تا اموال مشخصی را تصرف کنند. طبق این حکم این اموال عبارتند از:
«کلیهٴ وجوه و اموال مجهول المالک بلاصاحب، ارث بلا وارث و اموالی که بابت تخمیس و خروج از ذمه و اجرای اصل ۴۹قانون اساسی و دیگر قوانین در اختیار ولیفقیه قرار میدهد»
تا اینجا به ولیفقیه کارت سفید داده که اموال مشخصی را در روز روشن غصب کند. ببینیم اصل ۴۹قانون اساسی رژیم چه میگوید:
«دولت موظف است ثروتهای ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوءاستفاده از موقوفات، سوءاستفاده از مقاطعهکاریها و معاملات دولتی، فروش زمینهای موات و مباحات اصلی، دایر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیرمشروع را گرفته و به صاحب حق رد کند و در صورت معلوم نبودن او به بیتالمال بدهد. این حکم باید با رسیدگی و تحقیق و ثبوت شرعی به وسیله دولت اجرا شود.»
یعنی یک قلم ولیفقیه میتواند از قبل اموال و ارثهای بدون صاحب و «ثروتهای ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوءاستفاده از موقوفات، سوءاستفاده از مقاطعهکاریها و معاملات دولتی، فروش زمینهای موات و مباحات اصلی، دایر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیرمشروع» را تصاحب کند.
حکم خمینی به آن سه نفر اختیار تام میداد تا هر طور که صلاح میدانند این اموال غصبی و حرام را بفروشند، نگهداری کنند یا به مصرف برسانند.
این ثروت کلان که از راه غصب و غارت به دست آمده بود، به سرعت علی خامنهای را صاحب یک امپراطوری عظیم اقتصادی کرد. این غول اقتصادی بازوهای درآمد زای زیادی دارد که از آن میان میتوان به «گروه توسعه اقتصادی تدبیر ـ بنیاد برکت ـ بنیاد احسان ـ برکت تل ـ گروه دارویی برکت ـ مؤسسهٔ دانش بنیان برکت» اشاره کرد.
فقط «گروه اقتصادی تدبیر» از گروههای درآمدزای ستاد اجرایی فرمان خمینی در برگیرندهٔ هولدینگهای زیر است:
گروه توسعه انرژی تدبیر شامل:
شرکت نفت پارس
شرکت بهمن گنو
شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا
شرکت تولیدات پتروشیمی قائد بصیر
شرکت حفاری شمال
شرکت توسعه حفاری تدبیر
شرکت مهندسی ری نیرو
شرکت تولید نیروی برق آبادان
شرکت شیمیایی مدبران شیمی
شرکت پالایش پارسیان تدبیر
شرکت پارس بازرگان
شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران شامل:
شرکت ایرانیان نت
شرکت آسمان مدیا
شرکت رایمون مدیا
شرکت توسعه مخابراتی آریاسل
شرکت گسترش ارتباطات تالیا
شرکت توسعه ارتباطات جامع مبین
شرکت مبین وان کیش
شرکت ارتباطات رهکام ایرانیان
شرکت فناوران مبین خاور
شرکت نواندیشان کشت و صنعت تدبیر شامل:
شرکت زرین کشت پایدار زرندیه
شرکت زرین دام پایدار تدبیر
شرکت مدبر کشت توس
شرکت توسعه صنعت و معدن تدبیر
شرکت مجتمع فرآوردههای فسفات کارون
شرکت آینده گران صنعت و معدن فردا
شرکت سرمایهگذاری تدبیر شامل:
شرکت سرمایهگذاری پردیس
شرکت لیزینگ ایران و شرق
شرکت ایران و شرق
شرکت تولید و صادرات ریشمک
شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا
شرکت دارویی برکت شامل:
هربی فارمد (گیاهان دارویی)
مؤسسه صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز
شهرک صنعتی دارویی برکت
شرکت بیوسان فارمد
شرکت سل تک فارمد
شرکت برکت تل (مرکز تلفنی سلامت)
شرکت داروسازی آتی فارمد
شرکت شفا فارمد (مرکز تولید مواد اولیه انواع آنتیبیوتیک از سلول زنده)
شرکت پخش البرز (مصادرهیی) (متعلق به کاظم خسروشاهی) (دارای ۹۰۰۰انبار مسقف)
شرکت داروسازی تولیدارو (مصادرهیی) (متعلق به کاظم خسروشاهی)
شرکت سرمایهگذاری اعتلاء البرز
گروه دارویی سبحان
شرکت تولید مواد اولیه البرز بالک
شرکت البرز دارو (سرنگهای آماده تزریق به نام پریفیلد)
شرکت سبحان دارو (مصادرهیی)
شرکت سبحان انکولوژی (کارخانه تولید داروهای ضد سرطان سبحان انکولوژی در شهر رشت) (مصادرهیی)
شرکت ایران دارو (مصادرهیی)
شرکت کی بیسی (مصادرهیی - یکی از غولهای واردات دارو به ایران)
گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر
گروه توسعه ساختمان تدبیر شامل:
شرکت توسعه و عمران امید
شرکت ساختمانی بهساز کاشانه تهران
شرکت توسعه آینده پارس
شرکت توسعه و عمران نوآوران تدبیر (توسعه و عمران نوآوران فرحزاد)
شرکت رنج هاسپیتالیتی امید کیش
شرکت ساخت و عمران تدبیر
شرکت رویال ساختمان آریا
قراردادهای نفتی
شرکتهای نفتی وابسته به ستاد اجرایی فرمان خمینی یکی از ۸شرکت مهم حاکمیت آخوندی است که بیوقفه به مکیدن طلای سیاه، این ثروت نسلهای کنونی و آینده ایران مشغول است. برای اینکه تصویر پیدا کنیم به دو قرار داد نفتی که از سوی شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا (از شرکتهای زیر مجموعهٔ یکی از هولدینگهای ستاد اجرایی فرمان خمینی) انعقاد شده اشاره میکنیم:
ـ قرار داد توسعهٔ بخش شمالی میدان مشترک یاران (مشترک با عراق) به ارزش ۶۰۰میلیون دلار
ـ قرار داد توسعه میدان مشترک یاران و میدانهای کوپال و مارون به ارزش ۲میلیارد و ۵۰۰میلیون دلار
گدایی ملت و خدایی رهبر
اکنون سؤال این است:
اگر خامنهای «سادهزیست» است و بیت او یک هلفدونی بیش نیست، پس این درآمدهای افسانهای به کجا میرود و شیرهٔ جان ملت ایران خرج چه چیزی میشود؟
پاسخ را شاعر شیرین سخن زحمتکشان، پروین اعتصامی، سالها پیش بهروشنی داده است. گویی در امروز ما حضور دارد و رنجهای کودکان یتیم خیابانی را به چشم میبیند:
«روزی گذشت پادشهی از گذرگهی
فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خاست
پرسید زان میانه یکی کودک یتیم
کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست
آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست
پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست
نزدیک رفت پیرزنی گوژپشت و گفت:
«این اشک دیدهٔ من و خون دل شماست
ما را به رخت و چوب شبانی فریفته است
این گرگ سالهاست که با گله آشناست»
ثروت خامنهای، این صاحب «یک خانهٔ ساده!» طبق جدول معرفی ثروتمندترینهای جهان در «مجلهٔ فوربز»، بیشتر از ثروت اعلام شده بیل گیتس یا رئیس آمازون است؛ ثروتی که قران به قران و دلار به دلار آن از راه غصب و تصرف و حرام روی هم انباشته شده است.
«مقام معظم رهبری» با داعیهٔ مزورانهٔ «ساده زیستی» همان «گرگ» قطعهٔ پروین اعتصامی را تداعی میکند که مردم ایران را سالها با «رخت و چوب شبانی» فریفته است.
به جامعهٔ امروز ایران و دستآوردهای حاکمیت آخوندی نگاه کنیم. آسیب پذیری عموم مردم ایران در قبال فجایع طبیعی از قبیل سیل و زلزله، جمعیت میلیونی بیکاران، اپیدمی خودکشی، فروش اعضای مختلف بدن برای به دست آوردن نان بخور و نمیر، لشگر کودکان خیابانی، فراگیر شدن فحشا و اعتیاد و فقر و فلاکت و هزاران بلا و مصیبت دیگر، آن روی سکة مالاندوزی سیری ناپذیر علی خامنهای و سایر اشغالگران ایران است.
جای شکرش باقی است! که «معظم له»، «ساده زیست» است و این سادهزیستی او۲۰۰میلیارد دلار خرج برمیدارد، اگر اهل تجملات بود، چه باید میکردیم. بهقول حافظ:
«حالی درون پرده بسی فتنه میرود
تا آن زمان که پرده برافتد چهها کنند!؟»
این شعار مردم آگاه و بهپا خاسته ایران در این باب چه گویاست:
«ملت گدایی میکند، رهبر خدایی میکند.»
هزارپای ولایت فقیه در تلة تحریمها (۱)
هزارپای ولایت فقیه در تلة تحریمها (۲)