728 x 90

تروریسم رژیم آخوندی به‌دنبال گریختن از چنگال عدالت!

تروریسم رژیم آخوندی در چنگال عدالت
تروریسم رژیم آخوندی در چنگال عدالت

دادستانی فدرال بلژیک و ادارهٔ فدرال اطلاعات و امنیت این کشور روز شنبه ۱۱تیر ۹۷طی یک اطلاعیهٔ مشترک اعلام کردند یک هستهٔ‌ ۲نفره را دستگیر کرده‌اند که قصد داشته است در گردهمایی بزرگ ایرانیان بمبی را منفجر سازد. طبق این اطلاعیه از این تیم ۲نفره تروریستی ۵۰۰گرم ماده TATP و یک مکانیزم چاشنی انفجاری کشف شد و همزمان در آلمان نیز یک دیپلومات رژیم آخوندی به نام اسدالله اسدی گردید. این دیپلومات-تروریست، دستور نهایی حمله به گردهمایی ۹تیر مقاومت ایران را به تروریستها ابلاغ کرده و ماده انفجاری به آنها تحویل داده بود.

به‌دنبال کشف این توطئه تروریستی، مقاومت ایران خواهان بستن سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های رژیم آخوندی، لانه‌های ترور و جاسوسی، و اخراج دیپلوماتها و مأموران اطلاعات و نیروی تروریستی قدس از کشورهای اروپایی شد و بر ضرورت افشا و انتشار تمام جزئیات این پرونده تأکید کرد و اعلام نمود، افکار عمومی‌ بایستی به‌طور کامل در جریان توطئه‌های تروریستی رژیم آخوندها قرار بگیرند زیرا این افشاگری لازمه تأمین امنیت مخالفان و پناهندگان ایرانی است.

در همین رابطه عصر روز سه‌شنبه ۱۹تیرماه ۹۷ اشرف نشانان تجمعی اعتراضی را در میدان انولید در پاریس ترتیب دادند و خواهان محاکمه دیپلومات-تروریست رژیم ایران شدند زیرا گزارشاتی وجود داشت که دیکتاتوری آخوندی در پاریس، آلمان و بلژیک برای جلوگیری از محاکمه دیپلومات-تروریست دستگیرشده خود فشار می‌آورد و این نگرانی وجود دارد که به ایران بازگشت داده شود.

فعالیت‌ اشرف‌نشانان در این زمینه هم‌چنان ادامه دارد.

 

سیاست حذف و ترور مخالفان در دستورکار شورای امنیت رژیم 

مقاومت ایران بارها گفته است که تروریسم در کنار سرکوب، الزام حفظ بقای دیکتاتوری ولایت فقیه است. رژیم قرون‌وسطایی آخوندی که از همان ابتدا حکومت خود را بر ۲پایه سرکوب در داخل کشور و صدور ارتجاع و تروریسم به خارج از مرزهای خود بنا گذاشت. از سال ۱۳۶۸ پس از مرگ خمینی و ریاست‌جمهوری رفسنجانی، ترور مخالفان در داخل و خارج ایران در دستورکار رژیم قرار گرفت. این ترورها با تصویب شورای عالی امنیت نظام که دبیرش حسن روحانی بود به جریان می‌افتاد.

مشخصا رژیم آخوندی برای اجرای ترورهای خارج کشوری از پوش سفارتخانه‌هایش استفاده کرده و تروریستهای مجری طرحهای ترور را تحت عنوان دیپلومات وارد صحنه می‌کرده است.

ارگانهای اطلاعاتی کشورهای اروپایی در گزارشهای سالیانه خود تأکید کرده‌اند که مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت ایران هدفهای اصلی وزارت اطلاعات و نیروی تروریستی قدس هستند.

بیشتر بخوانید:

نگاهی به چند برگ از کارنامه جنایت سازمان‌یافته و تروریسم دولتی رژیم آخوندی

نگاهی به سیاهه تروریسم دولتی در نظام آخوندی

با تروریسم دولتی خامنه‌ای چه باید کرد؟

 

در این مقاله می‌خواهیم روشن کنیم که چگونه حکومت آخوندی توانسته از یک‌طرف با بهره‌گیری از اهرم تهدید، ترور و گروگان‌گیری اتباع خارجی و از طرف دیگر با سوار شدن روی سیاست مماشات کشورهای غربی، تروریستها و قاتلان اعزامی خود به کشورهای اروپایی را از کیفر به در ببرد. آزادی قاتلان تروریست در اغلب موارد به‌علت معامله و زد و بند بوده است.

 

معامله آخوندها با دولت وقت فرانسه و به در بردن انیس نقاش 

انیس نقاش یک تروریست لبنانی است که سپاه پاسداران او را در کنار عماد مغنیه، حسن نصراله و عباس موسوی(رهبر قبلی حزب‌الله) برای اهداف تروریستی خود پروراند. لازم به یادآوری است که همه این مهره‌ها در جنگ ضدمیهنی ایران و عراق در صفوف پاسداران رژیم خدمت می‌کرده‌اند.

سپاه پاسداران در سال ۱۳۵۹، انیس نقاش را برای ترور شاپور بختیار به پاریس اعزام کرد. در این عملیات، شاپور بختیار جان به در برد اما یک پلیس و یک شهروند فرانسوی کشته شدند.

 

صحنه‌یی از دستگیری انیس نقاش و تروریستهای همراهش در ۲۷تیر ۱۳۵۹– پاریس

صحنهیی از دستگیری انیس نقاش و تروریستهای همراهش در ۲۷تیر ۱۳۵۹ – پاریس

 

انیس نقاش دستگیر و به زندان ابد محکوم شد.

برای دیدن فیلمی از تلویزیون فرانسه در مورد این حمله تروریستی و دستگیری انیس نقاش در فرانسه در تاریخ ۲۷تیر ۱۳۵۹ اینجا کلیک کنید.

اما پس از ۶سال، در معامله با رژیم آخوندی در برابر گروگانهای فرانسوی در لبنان، انیس نقاش از زندان آزاد شد و به رژیم آخوندی تحویل گردید.

بعدها رژیم در یک برنامهٔ تلویزیونی خود از انیس نقاش به‌عنوان «یک تحلیل‌گر لبنانی» و «رئیس شبکه مطالعات استراتژیک امان» نام برد و به این وسیله مهره تروریسم خود را شخصیت سیاسی جا زد.

 

انیس نقاش، تروریست لبنانی و مهره سپاه پاسداران

انیس نقاش، تروریست لبنانی و مهره سپاه پاسداران

 

پاسدار رفیق‌دوست در کتاب خاطراتش می‌نویسد:

«رفتم خدمت آیت‌الله محمدی گیلانی و گفتم گروهی داریم که می‌خواهیم آنها را بفرستیم تا بختیار را اعدام کنند. شما اجازه می‌دهید؟ گفت: بله من حکمش را می‌دهم؛ و نوشت: بختیار مهدورالدم است».

رفیق‌دوست می‌گوید: «بلافاصله یک تیم ۵نفری با مسئولیت انیس نقاش ـ معروف به ابومازن ـ و نژاد تبریزی عازم می‌شوند تا در پوشش یک گروه خبرنگاری، سوژه را از پای درآورند اما از آنجا که هم‌زمان تیم دیگری هم به سرپرستی ابوالوفا وارد عمل شدند و پلیس فعال شد طرح شکست خورد و دوستان دستگیر شدند...

ما و ابوشریف از هم خبر نداشتیم. ابومازن و تیمش همه کارها را آماده کرده بودند. اعدام انقلابی بختیار در پوشش خبرنگار یکی از مجلات معروف عربی بود. خبرنگار به سختی وقت ملاقات می‌گیرد تا مقدمات مصاحبه با بختیار را فراهم کند. او در همین جلسه اول راه ورود و خروج و وضعیت خانه را شناسایی می‌کند. در این فاصله، فرانسوی‌ها متوجه ورود گروهی از ایران می‌شوند. ابوالوفا لو می‌رود، اما آنها فرار می‌کنند. فرانسوی‌ها محافظ‌ها را بیشتر می‌کنند. به بختیار هم می‌گویند زنجیر پشت در را بیاندازد. وقتی ابومازن و نژاد تبریزی(مسئول اعدام) با مسلسل می‌روند، پلیس با آنها درگیر می‌شود. در این درگیری همه اعضای تیم دستگیر و ۳نفر هم کشته می‌شوند. خانمی هم از اهالی آن ساختمان قطع‌نخاع می‌شود. طرح ما هم شکست می‌خورد».

نتیجه این‌که هر ۵نفر دستگیر شدند و همگی در دادگاه اعتراف کردند که از طرف رفیق‌دوست مأموریت داشتند بختیار را ترور کنند... سرانجام بعد از کلی بحث، ۳نفر به حبس ابد و ۲نفر به کمتر از ابد محکوم شدند اما قبل از ۱۰سال همگی آزاد گشتند.

پاسدار رفیق‌دوست می‌نویسد بعد از یک رشته عملیات و تهاجم به سفارتخانه فرانسه و ربودن هوا‍پیمای فرانسوی که توسط دوستان انیس نقاش انجام شد دولت فرانسه برای نجات از بحران گروگانها و عملیات‌ها، با طراح اصلی یعنی محسن رفیق‌دوست وارد مذاکره شدند و شرط آزادی گروگانها را آزادی انیس نقاش و ایجاد محدودیت برای مقاومت ایران اعلام کرد.

 

ترور قاسملو و معامله رژیم با دولت اتریش برای آزادی قاتلان 

رژیم آخوندی ۴۰روز بعد از مرگ خمینی در روز ۲۳تیر ۱۳۶۸ برابر با ١٣ژوئیه سال ۱۹٨۹ عبدالرحمان قاسملو، دبیر اول حزب دموکرات کردستان را در وین بر سر میز مذاکره با رژیم به‌قتل رساند. محمد جعفری صحرارودی، از فرماندهان سپاه پاسداران، فرماندهی جوخه ترور را به عهده داشت.

با وجود اسناد و مدارک آشکار و انکارناپذیر پلیس و دستگاه قضایی اتریش، حکم جلب برای صحرارودی و همدستانش صادر نشد.
با دستگیری ۲ایرانی در محل حادثه و با وجود این‌که شرکت آنها در این ترور کاملا روشن و آشکار بود، بر اثر فشار حکومت آخوندی بر دولت اتریش، تروریستها توانستند بدون هیچ مانعی به ایران برگردند. بعد از بازگشت آنها به ایران دستگاه قضایی اتریش حکم جلب آنها را صادر کرد، اما در عمل هیچ کوشش جدی برای دستگیری آنها تاکنون صورت نگرفت.

روابط پرسود فیمابین ایران و اتریش مانع از استرداد آنها به اتریش شد و پرونده معلق گردید.

چند ماه بعد محمد صحرارودی با حکم علی خامنه‌ای با درجه سرتیپی و نام جدید «محمد جعفری» به ریاست اداره اطلاعات سپاه برگزیده شد. او بعد رئیس دفتر علی لاریجانی شد و سپس معاونت امنیت داخلی شورای عالی امنیت ملی را برعهده گرفت. این مهره تروریستی در زمان علی لاریجانی عضو تیم مذاکره‌کنندگان هسته‌یی ایران بود.

 

پاسدار محمد صحرارودی، در مراسم تحلیف آخوند روحانی

پاسدار محمد صحرارودی، در مراسم تحلیف آخوند روحانی

 

به در بردن قاتلان شهید بزرگ حقوق‌بشر، دکتر کاظم رجوی 

دکتر کاظم رجوی، نماینده وقت شورای ملی مقاومت ایران در سوئیس، در تاریخ ۲۴‌آوریل ۱۹۹۰[۴اردیبهشت ۱۳۶۹] توسط تروریست‌های اعزامی «وزارت اطلاعات» رژیم در حالی‌که با ماشین به‌سوی خانه‌اش در محله کوپه ژنو می‌رفت به ضرب گلوله به‌شهادت رسید. «آننتن»، قاضی تحقیق سوئیسی، اعلام کرد: فلاحیان پیش از ترور کاظم رجوی، دستور ترور برادر جوان‌تر کاظم، مسعود رجوی رهبر اپوزیسیون ایران را نیز صادر کرده بود. در حکم او تصریح‌ شده است: «تحقیقات روشن ساختند که ۱۳نفر در آماده‌سازی و انجام قتل ترور دکتر کاظم همکاری داشتند. این ۱۳نفر پاسپورت‌های خدمت ایرانی در اختیار داشتند که بر روی آنها عبارت «در مأموریت» نقش بسته بود. بعضی از این مدارک همزمان در یک روز در تهران صادر شده بودند...». در زمان طراحی و اجرای قتل کاظم رجوی، وزارت اطلاعات رژیم رابطه تنگاتنگی با سپاه پاسداران، به‌ویژه با نیروی ویژه آن (قدس) داشت و «وزیر علی فلاحیان مسئولیت ترورها را برعهده داشت و فرمان همه مأموریتها توسط او داده می‌شد».

۲تن از قاتلان به نام‌های محسن شریف اصفهانی، ۳۷ساله و احمد طاهری، ۳۲ساله، بعد در فرانسه شناسایی و توسط پلیس آن کشور دستگیر شدند. امیرحسین تقوی(از قاتلان قتل‌های زنجیره‌یی سال ۷۷) که تا پاییز سال ۷۱ رئیس ادارهٔ کل اروپایی وزارت اطلاعات بود و از این تاریخ به ریاست ادارهٔ کل عملیات ویژه که به‌طور مستقیم عملیات تروریستی را در خارج کشور دنبال می‌کند، منصوب‌ شده بود در هیأتی، همراه با حجازی، رئیس دفتر ویژه خامنه‌ای و علیرضا معیری، مشاور سیاسی رفسنجانی، برای معامله با فرانسه بر سر استرداد قاتلان شهید بزرگ حقوق‌بشر، دکتر کاظم رجوی به فرانسه رفتند. با وجود حکم دستگیری آنها توسط مقامات سوئیسی، در دسامبر سال ۱۹۹۱ ادوارد بالادور، نخست‌وزیر فرانسه،‌ ۲تن از افراد مظنون به‌قتل کاظم رجوی را به‌جای تحویل دادن به سوئیس برای محاکمه،‌ به‌عنوان شیرینی قبل از دادگاه، با هواپیما مستقیماً به تهران فرستاد و «منافع عالی حکومتی» را مطرح نمود. این رویداد موجب محکومیت بین‌المللی به‌ویژه از سوی آمریکا شد. این کار دولت فرانسه در ۲۲دسامبر سال ۱۹۹۴ توسط ‌شورای کشوری فرانسه، بالاترین محکمه قضایی اداری آن کشور هم محکوم شناخته شد. سخنگوی ‌شورای کشوری فرانسه در ارتباط با این‌ که دولت فرانسه به چه دلیل تروریست‌های رژیم خمینی را به ایران برگردانده است گفت: «دولت فرانسه هیچ توضیح دقیقی در مورد شرایط مطرح‌شده نداده است».

 

آزادی علی وکیلی‌راد، قاتل شاپور بختیار طی یک معامله از سوی فرانسه

علی وکیلی‌راد، قاتل شاپور بختیار است. او به همراه محمد آزادی و با همکاری فریدون بویراحمدی وارد منزل شاپور بختیار شد و او و پیشخدمتش را با ضربات کارد آشپزخانه به‌قتل رساند. محمد آزادی به ایران برگشت اما علی وکیلی‌راد دستگیر در سال ۱۳۷۰ در فرانسه به حبس ابد محکوم شد و در سال ۱۳۸۸ پس از گذراندن ۱۸سال حبس طی یک معامله بین رژیم آخوندی و فرانسه، ۲روز بعد از آزادی کلوتیلد ریس آزاد شد.

در واکنش به این زدوبند و افتضاح لو رفته،‌ روزنامه لیبراسیون با سوتیتر کنایه‌آمیز «دلیل دولتی»، سخنان دومینیک پایه، وزیر کشور را در مورد این‌که معامله‌یی در کار نبوده است، رد کرده و آزادی علی وکیلی‌راد را با آزادی قاتلان دکتر کاظم رجوی مقایسه کرده است: «دومینیک پایه ظاهراً فراموش می‌کند که پاریس در وزارت‌خارجه‌های غربی به شکلی ناهنجار به‌خاطر آزاد کردن تروریستهای محکوم‌شده، بر اساس صرفاً منافع دولتی، مشهور است. برجسته‌ترین مورد نیز رها کردن ۲قاتل ایرانی کاظم رجوی، مخالف ایرانی در شب سال نو است، آنها در نوامبر ۱۹۹۲ در پاریس دستگیر شده بودند و سوئیس، کشوری که سوءقصد در آن رخ داده بود خواهان استردادشان بود. شارل پاسکوا که در آن زمان وزیر کشور بود هیچ توضیحی نداد و بدین ترتیب خشم و سرزنش مسئولان سوئیسی را بر انگیخت.

 

ترور محمدحسین نقدی،‌ عضو شورای ملی مقاومت در ایتالیا

۲۵اسفند، سالروز ترور محمد حسین نقدی عضو شورای ملی مقاومت در ایتالیاست. جنایتی که توسط حکومت آخوندی در ۱۳۷۱ صورت گرفت. نقدی قبلاً کاردار سفارت رژیم در ایتالیا بود، اما در اسفند ۱۳۶۰ به مقاومت ایران پیوست و عضو هیأت نمایندگی شورای‌ ملی مقاومت در ایتالیا و بعد هم از سال ۶۳ نماینده مسئول شورا در این کشور شد.


محمدحسین نقدی، شهید سرفراز مقاومت

محمدحسین نقدی، شهید سرفراز مقاومت

 

آن روز میدان آلبا در شهر رم در ساعت نه‌ونیم صبح شاهد ۲فرد با لباس مبدل و سوار بر یک موتور بود که به ماشین محمدحسین نقدی نزدیک شدند و به‌طرف او شلیک کردند. نقدی قبل از رسیدن به بیمارستان به‌شهادت رسید. سلاح مورد استفاده در قتل، بعد ازظهر همان روز، در یک سطل آشغال در خیابان مونته روکتا پیدا شد. سلاح یک اسکورپیون کالیبر ۷.۶۵، مجهز به صداخفه‌کن بود و شماره سریالش پاک شده بود.

پس از چندبار اقدام، در فروردین سال ۷۱ ۲تروریست رژیم، با دلارهای تقلبی و مجموعه‌یی از مدارک در ایتالیا دستگیر شده و اخراج شدند. یکی از آنها اکبر خوش‌کوش، مشاور عملیاتی سرمدی، معاون وقت امنیت وزارت اطلاعات(جانشین سعید امامی) بود. تروریست دیگر منصور آهنی، عضو تیم‌های ترور وزارت اطلاعات بود. رژیم این ترورها را با پشتیبانی سفارتش در ایتالیا و با پوشهای دیپلوماتیک انجام می‌داد.

یکی از دست‌اندرکاران این ترور حمید پرنده بود که ۳سال مسئول رمز در سفارت رژیم در بن بود. وی هم از طرف آلمان هم از طرف ایتالیا مشکوک شناخته شده بود، ولی در روزهای قبل از ترور به رم رفته بود. حمید پرنده در روز ۱۸دیماه ۷۱ با پاسپورت دیپلوماتیک شماره ۰۱۰۲۳۶ وارد رم شد، او به مقامات ایتالیا آدرس «سفارت جمهوری اسلامی ایران» را به‌عنوان محل سکونت خودش داد.

بعد از ترور، وقتی پلیس یک آلبوم عکس را که شامل ۱۴۰عکس بود، به همسر نقدی یعنی خانم مورونی نشان داد، وی عکس شماره ۳۰ را به‌عنوان فردی که در ۲۲اسفند به‌همراه یک نفر دیگر او و آقای نقدی را تحت‌نظر داشت، شناسایی کرد. عکس شماره ۳۰ به حمید پرنده تعلق داشت.

در زمان اجرای این ترور حمید ابوطالبی سفیر رژیم در ایتالیا بود. وی در شناسایی و طراحی و اجرای این ترور نقش مستقیم و فعالی داشت. از جمله این‌که دولت ایتالیا با ورود حمید پرنده به ایتالیا مخالفت می‌کرد.(حمید پرنده عامل و مجری‌ ترور شهید نقدی در صحنه و کسی بود که شلیک کرد) و ابوطالبی به‌طور فعال به‌دنبال تسهیل ورود این تروریست قاتل به ایتالیا بود. و بالاخره با معرفی حمید پرنده به‌عنوان یکی از نفرات نزدیک و مورد اعتماد علی‌اکبر ولایتی از دولت ایتالیا، برای او تقاضای ویزای دیپلوماتیک شد. حمید پرنده ۱۸روز قبل از ترور به‌عنوان مسئول رمز سفارت با پاسپورت دیپلوماتیک وارد ایتالیا شد. و از بدو ورود به ایتالیا توانست رد خود را گم کند تا در ۲۵اسفند جنایتش را انجام بدهد.

 

وجه مشترک در ترورهای انجام شده 

در ترورهای انجام شده توسط حاکمیت آخوندی در کشورهای اروپایی چند ویژگی مشترک وجود دارد:

یکم ـ تصمیم به ترور و حذف مخالفان و به‌طور خاص اعضای مقاومت ایران به‌عنوان اپوزیسیون اصلی این رژیم همیشه در بالاترین سطح حاکمیت و در بیت خود خامنه‌ای گرفته شده است.

دوم ـ وقتی ردپای خون‌آلود ترور را در کشورهای مختلف دنبال می‌کنیم به سفارتخانه‌های رژیم و دیپلومات-تروریستهای رژیم در آن کشورها می‌رسیم.

سوم ـ رژیم با اقدام به ترور و گروگانگیری در کشورهای مختلف، آن کشورها را وادار به باج‌دهی، سکوت و مماشات در قبال جنایت‌های خود کرده است.

چهارم ـ به‌دلیل حاکمیت چند دهه سیاست مماشات، رژیم توانسته با زدوبند و تهدید و تطمیع تروریست‌هایش را از چنگال عدالت به در ببرد.

 

نتیجه‌گیری

تا آنجا که به حاکمیت آخوندی برمی‌گردد طبعاً اگر بتواند بر آن است که اسدالله اسدی، دیپلومات-تروریست خود مانند جنایتکاران قبلی از حسابرسی عدالت به در ببرد اما این بار تفاوتی که با گذشته دارد این است که سیاست مماشات به سختی شکست خورده است. واکنشهای شدید بین‌المللی نیز که به‌دنبال شکست توطئه تروریستی در بلژیک و برملا شدن آن که دامنه‌اش حداقل ۳کشور اروپایی یعنی بلژیک، آلمان،‌ فرانسه و اتریش را دربرمی‌گیرد مؤید همین مسأله است.

یک مقام ارشد وزارت‌خارجه آمریکا در یک جلسه ویژه به تشریح اقدامات تروریستی رژیم علیه گردهمایی مقاومت ایران پرداخت. اظهارات این مقام در سایت این وزارتخانه به تاریخ ۱۰ژوییه ۲۰۱۸ آمده است:

«ما در مورد این‌که رژیم ایران چگونه از سفارت‌هایش به‌عنوان پوششی برای توطئه حملات تروریستی استفاده می‌کند گفتگو کردیم.

جدیدترین نمونه آن توطئه‌یی بود که در بلژیک خنثی شد و ما دیپلومات ایرانی را داشتیم که خارج از سفارت اتریش به‌عنوان بخشی از توطئه بمب‌گذاری علیه گردهمایی رهبران اپوزیسیون ایران در پاریس عمل می‌کرد.

آمریکا از تمامی کشورها می‌خواهد که به‌دقت در مورد دیپلوماتها در سفارتهای ایران تحقیق کنند تا از امنیت کشورهای خود مطمئن شوند.

اگر رژیم ایران بتواند توطئه بمب‌گذاری در پاریس انجام دهد می‌تواند توطئه حملات را در هر جایی در جهان انجام دهد. ما از تمامی کشورها می‌خواهیم در مورد استفاده این رژیم از سفارت‌هایش به‌عنوان پوشش دیپلوماتیک برای توطئه حملات تروریستی هوشیار باشند».

مقام ارشد وزارت‌خارجه آمریکا: «تازه‌ترین توطئه در اروپا توسط رژیم ایران فصلی دیگر از تاریخچه طولانی است که به ۱۹۸۴ برمی‌گردد زمانی که این رژیم شروع به هواپیماربایی در خطوط هوایی تجاری و بمب‌گذاری‌ها و سوءقصدها کرد.

بنابراین اگر شما فقط به آنچه که رژیم ایران فقط در اروپا از سال ۱۹۸۴ انجام داده و تاکنون ادامه داشته نگاه کنید تمامی کشورهای دنیا باید هوشیار بوده و از خود علیه تهدیدات ایران حفاظت کنند.

و این تازه‌ترین نمونه است که رژیم ایران با استفاده از پوشش دیپلوماتیک برای تروریسم توطئه می‌کند.

ما قطعاً که از تمامی کشورها می‌خواهیم که تصمیمات درستی در مورد امنیت خود بگیرند ما فکر می‌کنیم رژیم ایران تهدیدی ماندگار برای کشورها است و آنها باید که هوشیار باشند».

مقام ارشد وزارت‌خارجه آمریکا همچنین گفته است: «دستگیری دیپلومات رژیم ایران بسیار جدیست. ما از نزدیک با بلژیک و اتریش و آلمان تا تعیین‌تکلیف نهایی این توطئه بمب‌گذاری در پاریس که ۲سخنران آمریکایی در آن حضور داشتند خواهیم رفت».

بنابراین معامله و زدوبند در چنین شرایطی برای رژیم با هزینه گزاف همراه خواهد بود اما مقاومت ایران، همراه با اشرف‌نشینان به یقین هوشیارتر از هر وقت در کمین حاکمیت آخوندی و باقیمانده مماشات‌گران بین‌المللی نشسته‌اند و راه را بر هر گونه زدوبند سد خواهند کرد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bc2d9eb6-9313-4611-b0d0-3768ba171a28"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات