حاکمیت آخوندی با چپاول ثروتهای ملی و تخریب اقتصاد کشور سایه سیاه فقر را بر مردم ایران گسترده است بهنحوی که اکثریت آنها در فقر مطلق به سرمیبرند و فاصله و شکاف طبقاتی به بالاترین حد ممکن رسیده است.
سیاستهای ضدمردمی نظام ولایت که تأمینکننده منافع غارتگران حکومتی است، باعث افزایش سرسامآور هزینهٔ زندگی برای مردم شده و منجر به خالی شدن سفره بسیاری از مردم حتی از نان بهعنوان قوت لایموت شده است به حدی که گرسنگی و فقر غذایی، سلامت بسیاری از مردم را تهدید میکند.
سایه سیاه گرانی بر زندگی مردم آنچنان سنگین است که در هراس از انفجار خشم و خروش مردم، رسانهها و مهرههایی از حاکمیت ریاکارانه برای معیشت مردم اشک تمساح میریزند و بهناگزیر به گرانی اقلام ضروری و مورد نیاز مردم اعتراف میکنند.
روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «شاهد کرونای گرانی هستیم» ضمن اشاره به سیاست روحانی که به دلالان وابسته به حاکمیت اجازه داده اقتصاد کشور را مدیریت کنند مینویسد: «در چند وقت اخیر علاوه بر ویروس کرونا شاهد کرونای گرانیها در حوزه اقتصادی هستیم، قیمت اقلام و اجناس رو به افزایش است و دولت نیز برای جلوگیری از این روند اقدام جدی انجام نمیدهد». (آفتاب یزد ۲۱اردیبهشت)
روزنامه آرمان نیز ضمن اشاره به رشد تورم در زمینه گرانی سرسامآور مینویسد: «شاهد روند شتابان قیمت در بازارهای مختلف هستیم. با اینکه دستمزد کارگران بهنوعی افزایش یافته که جامعه خود را برای بالابردن قیمتها آماده نکند، اما این روزها در هر بازاری که پا بگذاریم متوجه تفاوت قیمتها نسبت به آخرین روزهای سال۹۸ میشویم. اخباری که از بازارهای مسکن، مواد غذایی، محصولات بهداشتی و درمانی و.. . به گوش میرسد چندان امیدوارکننده نیست و نشان از موج جدید افزایش قیمتها در این بازارها دارد». (آرمان ۲۱اردیبهشت)
در قسمتی از گزارش سایت همشهری آنلاین در رابطه با گرانی حبوبات و تاثیر آن در سبد معیشتی مردم آمده است: «بسیاری از کالاهای اساسی مردم با نوسانات قیمتی زیادی روبر شده است... ۵برابر شدن قیمت برخی حبوبات و کمیابی آنها در بازار، شهروندان را در ماه رمضان غافلگیر کرده است».(۲۱ اردیبهشت ۹۹)
روزنامه کیهان نیز در رابطه با افزایش بیدنده و ترمز قمیت کالاها و افزایش نرخ تورم مینویسد: «گویا روند گرانیها خیال آرام شدن ندارد. هرازگاهی تورم یکی از بازارهای اصلی خبرساز میشود. یک روز بازار ارز، یک روز طلا و مصالح ساختمانی و مواد غذایی. یک بار بازار خودرو ترمز میبرد و بار دیگر شاخص کل بورس بیمهابا بالا میرود و معلوم نیست تورمی که این روزها به خود جذب میکند را دیر یا زود در کدام بازار تخلیه خواهد کرد». (کیهان ۲۱اردیبهشت)
این روزنامه در ادامه به «آسمانی شدن قیمتها» اشاره میکند، اما نمینویسد که در جهنم حاکمیت آخوندی با این قیمتهای آسمانی بر سر اکثریت اکثریت ۹۶درصدی مردم محروم چه میآید؟
مردمی فقیری که در کوران گرانی و گرسنگی و کرونا هیچ روزنه و امیدی برای تأمین مایحتاج و حداقلهای معیشت خود نمیبیند. آنها همان ارتش گرسنگانی هستند که غارتگران در وحشت از آنها بهسر میبرند.
مردم محرومی که به اعتراف یک کارشناس حکومتی ۶۳میلیون نفر آنها محتاج یارانه شندرغازی ۵۰هزار تومانی حکومتی هستند که کفاف مخارج یک روزه یک خانوار نیست.
این در شرایطی است که به اعتراف یک مهره حکومتی به نام محمدرضا محبوبفر: «حقیقت این است که خط فقر در اردیبهشتماه ۹۸ هشت میلیون تومان اعلام شد اما متأسفانه امروز نسبت به مدت مشابه سال گذشته خط فقر برای یک خانواده ۴نفره به مرز ۹میلیون تومان نزدیک شده است». (سایت رکنا ۱۹اردیبهشت ۹۹)
این وضعیت زندگی اکثریت فقیر مردم آن روی سکه زندگی وابستگان حکومتی است که به اعتراف روزنامه آرمان «دارایی و سرمایهیی برای خود اندوختهاند بر آتش تورم میدمند و هر چه نرخ تورم افزایش یابد امیدوارتر هم میشوند». (آرمان ۲۱اردیبهشت ۹۹)
ثروتهای افسانهای که سر به فلک میکشد و به بیش از ۷۰۰هزار میلیارد تومان بالغ میشود.
تسلط نهادهای وابسته به بیت خامنهای و سپاه پاسداران بر دارایی های مردم ایران، هیچ روزنه امیدی برای بهبودی وضعیت اقتصادی کشور و راهی جز مقابله با غارتگران حاکم باقی نگذاشته است.