پس از برگزاری کنکور، مراسم محرم هم با اصرار دجالگرانه خامنهای و روحانی بهرغم مخالفت عمده پزشکان و کادرهای درمانی، برگزار شد.
و امروز در شرایطیکه امکان فاصلهگذاری اجتماعی در کلاسها وجود ندارد، رژیم آخوندی قصد دارد مدارس را حتی در استانهای قرمز از روز ۱۵شهریور بازگشایی کند.
بازگشایی مدارس و هشدار سازمان بهداشت جهانی
سازمان بهداشت جهانی ضمن هشدار به هزینهٔ خونبار بازگشایی مدارس نوشت: «بازگشایی مدارس و شروع فصل آنفلوانزا میتواند بهمعنی افزایش بیماران کرونایی در بیمارستانها باشد.» ( کانال آخرین خبرـ رژیم ۱۲شهریور۹۹)
آخوند روحانی بدون در نظر گرفتن افزایش آمار مبتلایان، وقیحانه اعلام کرد: «فاصلهای بین جان و یادگیری و آموزش وجود ندارد. هم میشود درس خواند و هم تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرد! ...فاصلهها به اندازه کافی هست معلمین سر کلاس میروند و اولویت اول ما آموزش حضوری هست!» (خبرگزاری ایران پرس ـ ۱۲شهریور).
حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش رژیم هم بیاعتنا به هزاران هشدار و نگرانی کارشناسان و ارگانهای جهانی بهداشت و ... وقیحانه گفت: «دانش آموزان شنبه همه سر کلاس حاضر میشوند چه در مناطق قرمز چه در مناطق زرد و چه در مناطق سفید در تمام مناطق کشور» (همان منبع)
جنگ باندها، نابودی نظام پزشکی و قربانی شدن دانشآموزان
اعلام بازگشایی مدارس در حالی است که موج سوم کرونا در اغلب اظهارات پزشکان دیده میشود و وزارت بهداشت رژیم در ۱۴شهریور، استان تهران و ۹۹شهرستان را در وضعیت قرمز و ۸۳شهرستان را در وضعیت هشدار بالا اعلام کرد.
علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا رژیم درباره بازگشایی مدارس گفت: «دانش آموزان میتوانند تا سه هفته ناقلان و حاملان ویروس باشند و در کشورهایی که بازگشایی مدارس انجام شد در برخی موارد مشاهده شد تا سه هفته دانشآموزان بهرغم فقدان علائم و علائم خفیف حامل ویروس بوده و میتوانند آن را به افراد مسن و خانواده منتقل کنند..» (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۰شهریور۹۹)
«رئیس مجمع سازمان نظام پزشکی»، عباس آقازاده طی نامهیی به ستاد مبارزه با کرونا، نسبت به بازگشایی مدارس نوشت: «وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت که مدارس باید از شنبه ۱۵شهریور، بهطور حضوری بازگشایی شوند. این «دستور» جناب وزیر، با شرایط حاکم بر همهگیری ویروس کرونا و وضعیت «قرمز» بسیاری از مناطق کشور، همخوانی ندارد؛ تقاضا میکنیم ... از احتمال بازگشایی حضوری مدارس در همه مقاطع تحصیلی و در تمامی استانها و مناطق کشور، اکیداً جلوگیری نمایید.» (خبرگزاری مهرـ رژیم ۱۳شهریور۹۹)
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: «با آغاز فصل پاییز نیز باید منتظر موج سوم این بیماری باشیم. در شرایط کنونی بازگشایی مدارس بهصورت فیزیکی محلی از اعراب ندارد.» (ایرنا ـ ۱۲شهریور)
حریرچی معاون وزارت بهداشت رژیم: «اگر دچار موج سوم شویم اینبار یک فرق اساسی خواهد داشت. اینکه جامعه پزشکی و پرستاری، بهداشتی و پیراپزشکی ما خسته و فرسوده است.» (شبکه یک رژیم-۱۰ شهریور)
در این میان آنچه که برای روحانی و خامنهای اهمیت ندارد «جان و سلامت» مردم است، نه یادگیری و آموزش و حتی سلامت جامعه پزشکی.
بازگشایی مدارس و نگرانی خانوادهها
بازگشایی مدارس از ۱۵شهریور در حالی انجام میشود که نگرانی از موج سوم کرونا علاوه بر پزشکان در میان خانوادهها موج میزند.
خبرگزاری فارس در این رابطه نوشت: «برخی مخاطبان این خبرگزاری با ثبت سوژهای با عنوان «فرزندم را در شرایط کرونایی به مدرسه نمی فرستم»، خواستار پیگیری این موضوع شدند.
یک هموطن: «از زمانی که کرونا به کشورمان آمده است یعنی از اسفند، فرزندانمان را در خانه قرنطینه کردیم و جایی نرفتیم؛ نه عید آنها را جایی بردیم و نه تابستان و حالا باید به مدرسه بروند. آن هم در شرایطی که وضعیت بیماری کرونا روزبهروز بدتر میشود. اگر اتفاقی برای فرزندانم بیفتند، چه کسی پاسخگو است؟» (خبرگزاری فارس.رژیم ۲۹مرداد۹۹)
چمالیپور استاندار قزوین ضمن ابراز وحشت از خشم خانوادهها و جوانان شورشگر گفت: «مردم نگران فرزندانشان هستند از هر کسی سؤال میکنی نسبت به بازگشایی مدارس و دانشگاهها با حساسیت بیشتری از مسائل دیگر نگاه میکند و ما باید بتوانیم یک طوری تدبیر کنیم که این نگرانی تبدیل به یک رفتارهایی اجتماعی در سطح جامعه نشود» (ایران پرس ـ ۱۱شهریور۹۹)
بازگشایی مدارس بیتدبیری یا قتل عمد
رژیم علیرغم اشراف به آثار گسترش یابنده کرونا مصر است مدارس را ولو با مبتلا شدن حتی چند میلیون ایرانی بازگشایی کند. یک روزنامه حکومتی ضمن اعتراف به ناامن بودن آموزش در شرایط کنونی نوشت:
«خانواده دانشآموزان در دوراهی قرار گرفتهاند، دوراهی آموزش و سلامت، آنان نمیدانند مدارس تا چه حد میتواند ضامن سلامت فرزندانشان باشد. آیا با شروع مدارس، بهنظام آموزشی اطمینان کرده و فرزندانشان را به مدرسه بفرستند یا صبر کنند تا غول کرونا از پا دربیاید؟» (روزنامه رسالت ۱۳شهریور)
«برخی خانوادهها از شک بهیقین رسیدهاند که در این روزهای کرونا زده، سنگر آموزش، امن نیست و باید تا اطلاع ثانوی قید درس و مشق فرزند را بزنند چرا که مطابق رسم معمول، اظهارنظرهای مسئولان قابل اتکا نیست و از رویه واحد و مشخصی تبعیت نمیکند». (همان منبع)
یک نماینده دیگر رژیم عبدالرضا مصری بازگشایی مدارس را نه بیتدبیری بلکه قتل عمد دانست و گفت: «اگر عجله کنیم و بچههای مردم گرفتار کرونا شدند، من این را بیتدبیری نمیدانم و اعتقادم این است که آگاهانه و عامدانه باعث قتل میشویم.» (سایت اعتماد آنلاین ـ ۸شهریور)
۴ میلیون دانشآموز بدون اینترنت تا آموزش رایگان!
آخوند روحانی در جلسه روز ۱۲شهریور پس از ۴۱سال تأخیر به یادش آمد که بر اساس ماده ۳۰ قانون اساسی رژیم، هزینه تحصیل برای دانشآموزان رایگان است و گفت: «به سازمان برنامه و بودجه و هم وزارت ارتباطات دستور دادم که استفاده از شبکه شاد برای خانوادهها و دانشآموزان باید رایگان باشد و هیچ هزینهای پرداخت نشود.!»
مطبوعات حکومتی یکی پس از دیگری آموزش رایگان روحانی را به سخره گرفته و نوشتهاند: «وقتی مدارسی هست که هنوز کپریاند، چگونه میتوان انتظار داشت آموزش آنلاین، عدالت آموزشی را در میان تمامی نقاط کشور برقرار سازد؟» (رسالت، رژیم ۱۳شهریور)
یک روزنامه دیگر حکومتی نوشت: «دانشآموزانی که مدارسشان سقف ندارد، گوشی هوشمند و تبلت هم ندارند، خانوادهای که در یک روستای محروم سه فرزند داشته باشد، چندان برایش مهم نیست که اینترنت «شاد» رایگان باشد یا نباشد؛ دانشآموزان در چنین مناطقی عطای درس خواندن را به لقایش میبخشند. (روزنامه حکومتی جوان ۱۳شهریور۹۹)
عادل طالبی، دبیر انجمن صنفی کسب وکارهای اینترنتی ضمن اعتراف به اینکه هیچ ارادهای برای حل مشکلات آموزشی نیست گفت: «بیش از ۴میلیون نفر از دانشآموزان یا بهخاطر مسائل فنی و زیرساختی دسترسی به اینترنت ندارند و یا تبلت و موبایل هوشمند ندارند و خانوادههایشان نیز قدرت مالی لازم برای خریداری تبلت و موبایل را ندارند. چرا دولت هیچ اقدامی برای توسعه اینترنت در تمامی روستاها و شهرستانهای کوچک و عرضه موبایل و تبلت هوشمند به تمامی دانشآموزان انجام نمیدهد؟ (روزنامه جهان صنعت۱۳ ـ شهریور ۹۹)
محمد اعتدادی مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان ضمن اعتراف به اینکه مشکل آموزش حضوری فقط مربوط به فقیران و مناطق محروم است و هیچ جای نگرانی برای مدارس انتفاعی و آقازادهها نیست گفت:
«این بازگشایی شاید عمدهاش برای دانشآموزانی هست که دارای امکانات اینترنت ندارند دستگاه هوشمند ندارند تلویزیون ندارند خب اینها طبیعی است که باید بروند در مدرسه از فضای مدرسه استفاده کنند». (شبکه ۴ اصفهان ـ ۱۴شهریور ۹۹)
سلامت دانشآموزان فدای امنیت نظام
راستی! چرا هیچ ارادهای برای حل مشکلات آموزشی نیست و خامنهای و روحانی به صراحت ـ و بهانه کمبودهای آموزشی در مناطق محروم ـ دانشآموزان را به قربانگاه میبرند؟ پاسخ را از گماشتهٔ خامنهای در جمعهبازار مشهد بشنویم:
«شما بخواهید وسایل رسانهیی و دستیابی به فضای مجازی را در اقصی نقاط کشور، در روستاها و در دهات اجرا کنید، معلوم نیست به مصلحت باشد؛ یعنی بردن تبلت و وسیله رسانهیی و لپتاپ در یک روستای دوردست کشور و در اختیار بچه روستایی گذاشتن، یک بعدش استفاده در آموزش و پرورش است، به همینجا تمام نمیشود، وارد شبکههای اجتماعی و برنامههای مضری میشود که متأسفانه در جامعه ما فضای مجازی مدیریتشده نیست، مدیریت نمیکنند و آنان که باید مدیریت کنند، انگیزه مدیریت ندارند». (آخوند علمالهدی ـ ۱۴شهریور ۹۹)
آخوند جنایتکار به صراحت اعتراف میکند که در وحشت از آگاهی دانشآموزان در فضای مجازی مجبور شدیم ـ برخلاف سایر کشورها در دوران کرونا ـ از مسیر آموزش اینترنتی خارج شویم. یعنی دانشآموز به جای کسب علم و آموزش و آگاهی بهتر است در محیط آلوده قربانی شود
مافیای مدارس، بیخیال سلامت دانشآموزان
روزنامه حکومتی رسالت در ۱۳شهریور از دست داشتن مافیای مدارس در پشتپرده «تناقضگویی» در بازگشایی مدارس نوشت: «تناقضگوییها نمایانگر سردرگمی و بلاتکلیفی مسئولان است، «حاجی میرزایی» که هفتههاست بر طبل بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریورماه کوبیده و وضعیت سفید، قرمز و زرد مناطق را تعیینکننده شیوه آموزش اعلام کرده، حالا از حضور تمامی دانشآموزان در مدارس سخن گفته است»
یک رسانهٔ دیگر حکومتی در جنگ غارت، با صراحت بیشتر دست مافیای مدارس در قربانی کردن کودکان را رو کرد و نوشت: «کارشناسان معتقدند این چرخش موضع (وزیر قبلاً اعلام کرده بود فقط در مناطق عاری از کرونا مدارس باز میشوند) با فشار مافیای مدارس غیردولتی بوده است. چون با حضور دانشآموزان در مدارس شهریههای نجومی بهطور کامل دریافت میشود. آمار ۳۶درصدی ترکتحصیل بهخاطر آموزش مجازی را هم میتوان یک خبرسازی (ولو صحیح) به نفع مافیا دانست. همه اینها یعنی سر مافیا سلامت، بیخیال سلامت دانشآموزان!» (روزنامه جوان ـ ۱۳شهریور ۹۹)
البته این رسانه نگفت مافیای مدارس کجاست و چگونه از بیت و نزدیکان خامنهای ـ مانند حداد عادل و ... ـ هدایت میشود.
مافیای آموزشی حقلهای از فساد سیستماتیک در نظام ولایت فقیه
درآمد ماهانه ۱۵۰میلیاردی «سامانه شاد»!
در لابلای مطبوعات حکومتی دست مافیای فساد در نظام آموزشی کشور را در بازگشایی مدارس، اخاذی از خانوادهها بابت هزینه ثبت نام، خرید کتابهای درسی، خرید تبلت و موبایل، خط اینترنتی برای سامانه شاد و لوازم التحریر و..... میتوان دید.
روزنامه مردمسالاری۱۲ شهریور به فساد نهادینه شده در ساختار نظام ولایت فقیه اعتراف کرد و نوشت: «نظام مدیریتی تقریباً الیگارشیک (oligarchic) است و بین یک عده خاص و بهصورت حمایتی میچرخد. در این سیستم معمولاً عوامل نسبی و سببی، مرید و مرادی و نوچه پروری مؤثر است».
یک روزنامه حکومتی در مطلبی ضمن برملا شدن دروغدرمانی تحصیل رایگان روحانی تا درآمد ماهانه ۱۵۰ میلیاردی «سامانه شاد» نوشت: «هزینه مصرفی اینترنت سامانه شاد تنها در اردیبهشت ماه معادل ۵۰میلیارد تومان بود که احتمالاً این رقم در سال آینده به ۳برابر رقم کنونی افزایش مییابد. محمود حبیبی در خصوص صحتوسقم درآمد ماهانه ۱۵۰میلیارد تومانی آموزش و پرورش از سامانه شاد پاسخ داد و گفت: صحت دارد، اما این مسأله از جمله حساب و کتابهایی که باید در آینده بهطور کامل محاسبه شود و درآمد آن مشخص شود.» ( خبرگزاری حکومتی میزان ـ ۱۰شهریور)
به فکرجان مردم باشید
روزنامه حکومتی ستاره صبح ۱۰ شهریور۹۹ در مطلبی با عنوان: «آقای روحانی به فکر مردم باشید» نوشت:
«به گفته متخصصان پیکسوم کرونا بهدلیل سیاستهای شل کن سفت کن در راه است و مسئولیت جان افرادی که ممکن است بر اثر کرونا فوت کنند برعهده شما و وزیر بهداشت است».
با این حال هم ستاره صبح و هم سایر ارگانها و رسانهها میدانند در ورای همه اینها شخص خامنهای قرار دارد که هدایت کننده خط کار به قربانگاه فرستادن دانشآموزان است، چرا که بالاترین دغدغه او امنیت نظام ولایت فقیه است و حاضر است برای آن میلیونها دانشآموز را هم فدا کند.
البته این اقدامات و جنایتها بیتردید طناب دار خامنهای و نظامش خواهند شد و دیر نیست که همین دانشآموزان و دانشجویان در آتش خشم و نفرت خود تمامیت این نظام را دود کنند.