728 x 90

رشد و توسعه، مفاهیم گم شده در نظام دزدها

قاچاق سوخت از طریق دریا
قاچاق سوخت از طریق دریا

یکی از ویژگی‌های دوران اضمحلال و سرنگونی نظام آخوندی، بی‌راه‌حلی در قبال بحرانهای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و دعواهای باندی در این بن‌بست است. نمایان‌ترین دعواهای باندی هم در عرصهٔ اقتصادی است که هم عرصهٔ بی‌برنامگی و بی‌راه‌حلی باندهای حاکم است و هم عرصهٔ جنگ بی‌امان باندهای مافیایی حاکم بر سر چپاول بی‌حد و حصر است.

امروز این بحرانها به درون خود رژیم ریخته و هر چه بیشتر فاش‌گویی می‌کنند بیشتر بنزین بر آتش خشم مردم ریخته می‌شود. این واقعیتی است که باندهای درونی رژیم در اوج دعواها به یگدیگر گوش زد می‌کنند.

مجلس ارتجاع از جمله عرصه‌های بروز دعواهای باندی است و در جریان فاش‌گویی باندها علیه همدیگر ابعادی از عمق بحران نمایان می‌شود. در جلسهٔ روز ۱۴مهر مجلس ارتجاع در جریان سؤال از ظریف در مورد بی‌عملی وزارت‌خارجه اعترافات جدیدی در مورد بحران اقتصادی بیان شد.

 

علیرضا بیگی عضو مجلس ارتجاع ضمن ابراز نگرانی از پیآمد سرکوب کارگران هپکو به اوضاع وخامت‌بار اقتصادی و تداوم غارت و چپاول باندهای حاکم اشاره کرد و از جمله گفت: «ارز ۴۲۰۰تومان جهانگیری و به تاراج رفتن ۲۷میلیارد دلار ارز و ۶۰تن طلا از مصادیق بارز این ظلم فاحش است که امروز باید مسئولان سابق بانک مرکزی در محاکم پاسخگوی آن باشند البته آنها مدعی هستند که از جایی دستور گرفتند و انگشت اتهام را متوجه رئیس دولت می‌کنند...۱۴میلیارد دلار در بودجه سال ۹۸برای تأمین کالاهای اساسی مردم منظور شده است. گرانی سرسام‌آور کالای اساسی به مردم تحمیل شده است مردم در صفهای طویل کیلومتری برای دریافت گوشت و شکر ایستادند و بر ناکارآمدی و ناتوانی مسئولان امر لعنت فرستادند اگر این ۱۴میلیارد را به ریال تبدیل کنیم می‌شود ۱۶۰هزار میلیارد تومان یعنی ۵برابر منبعی که برای هدفمندی یارانه‌ها تعریف شده است به بیان دیگر یارانه‌ای که امروز پس از قریب ۱۰سال به هیچ تغییری ۴۵۵۰۰تومان است می‌تواند دست به نقد به ۶برابر افزایش پیدا کند».

 

در حالی که پاسداران رژیم مرزنشینان محروم را به‌خاطر قاچاق چند دبه بنزین به گلوله می‌بندند این عضو مجلس ارتجاع در ادامه به نقش مافیاهای درون نظام در قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت: «افزایش آثار وحشتناک اقتصاد غیرواقعی امروز خود را در قاچاق روزانه بیست میلیون لیتر بنزین و گازوییل نشان می‌دهد آری یک پنجم تولید سوخت ما قاچاق می‌شود سؤالی از وزیر کشور در خصوص قاچاق مطرح کردم آقای وزیر به کمیسیون آمد نتوانست در مورد مستند یک‌سال پیش صدا و سیما توضیح بدهد این مستند نشان می‌داد کنار ساحل خلیج‌فارس سکوها و مخازن عظیم لوله‌های متعدد از زیر دریا که گازوییل را به وسط دریا انتقال می‌دهند ایجاد شده است کشتی‌های خارجی را مملو از گازوییل ایرانی می‌کنند که یک قلم کشف ۹میلیون لیتر کشتی هندی قاچاق از یکی از نشانه‌های این فرایند ظالمانه است چگونه با وجود نیروی انتظامی ‌بخشدار و فرماندار و استاندار ایشان چنین اتفاقاتی می‌افتد آیا می‌توان باور کرد وزارت کشور هیچ دخالتی ندارد؟»

 

ناکارآمدی دستگاه سیاست خارجی رژیم در سؤالهای پورمختار عضو مجلس آخوندی از ظریف بارز شد و یکی دیگر از بن‌بستهای نظام در عرصه اقتصادی که ناشی انزوای جهانی رژیم است برملا شد. وی از جمله گفت خطاب به ظریف گفت: «ببینیم که در سال ۹۷جذب سرمایه‌گذار مستقیم خارجی به‌مبلغ ۱۲میلیارد دلار قرار بود انجام بدهند سفارتخانه‌ها چقدر صورت گرفته؟

افزایش جذب گردشگر خارجی به عدد ۱۱میلیون و ۳۰۰هزار نفر در سال ۹۷بفرمایید چقدر انجام شده؟

توسعه فناوری و صادرات محصولات دانش بنیان و کسب رتبه ۵در منطقه الآن بفرمایید رتبه ما چند است؟ چه مقداری ما صادرات کردیم و چه مقدار جذب کردیم و واردات داشتیم؟...توسعه صادرات غیرنفتی به‌مبلغ ۵۶و دو دهم میلیارد دلار بوده در سال ۹۷قرار بود این صورت بگیرد توسط وزارت‌خارجه این جز برنامه‌های جنابعالی بوده... چقدر صورت گرفته؟

اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی با تأمین مالی خارجی به‌مبلغ ۲۰میلیارد دلار قرار بود در سال ۹۷اتفاق بیفتد الآن چقدر اتفاق افتاده؟ در چه بخش‌هایی در چه حوزه‌هایی با عدد و رقم مشخص...کاهش روابط را داشتیم ضعف روابط داشتیم با کشورهای بالاخره شرق آسیا شرق دور کشور چین مشخصا»

 

اظهارات هدایت الله خادمی یک عضو دیگر مجلس ارتجاع چشم‌انداز هر گونه بهبود اوضاع اقتصادی در نظام آخوندی را تعیین‌تکلیف می‌کند. «اما همه دولتمردان گذشته نتیجه عملکردتان جز فقر و بدبختی و بیکاری و فساد اقتصادی و از دست رفتن منابع زیرزمینی، کاهش ارزش پایه پولی کشور، ناامنی رانت‌بازی، به‌وجود آمدن دو طبقه ثروتمند و فقیر، به‌وجود آمدن قشری تازه به دوران رسیده، از دست دادن اعتماد مردم چه بوده است؟ کشوری با ۸درصد منابع دنیا و یک درصد جمعیت جهان را به چه روزی انداخته‌ایم؟ فقر و بیکاری و فساد بیداد می‌کند...ای مسئولان ارشد به جز گرفتن اقامت برای فرزندانتان و ثروتهای بادآورده برای خودتان چه کرده‌اید؟‌ چند نفرتان دو ملیتی یا دو پاسپورتی ست؟ چند نفرتان هر سال به آمریکا و انگلیس برای تفریح و سر زدن به فرزندان‌تان می‌روید؟ ای سران نظام بیایید و شفاف بگویید آیا فرزندان‌تان هم‌اکنون در آمریکا و کانادا و انگلیس هستند؟ اگر نیستند چرا اعلام نمی‌کنید؟...وای به‌حال مردمی و دولتهایی که توسعه کشور را منوط به روی کار آمدن رئیس‌جمهوری در کشوری دیگر بدانند، مشکلات کشور ما از خودمان است از ناکارآمدی ما مسئولان از فساد اقتصادی که مثل موریانه به خیلی از جاها زده»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a839a19d-c277-4284-a9bb-0685675c7c88"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات