728 x 90

حملات دی.داس علامت چیست؟

حملات دی.داس
حملات دی.داس

همزمان با برگزاری گردهمایی جهانی ایران آزاد حملات سنگین دی.داس روی وب سایتهای مقاومت و به‌خصوص سایت سازمان مجاهدین خلق تشدید شده است. این مطلب با تعریفی از حملات دی.داس و آشنایی با این روش حمله، دلایل حملات رژیم به سایتهای مقاومت را ارزیابی می‌کند.

دی.داس (DDOS) چیست؟

عبارت DDOS یا دی.داس مخفف انگلیسی (Denial of Service attack) به‌معنی حمله به منبع سرویس دهنده و توقف خدمات‌رسانی آن است. به‌صورت ساده یگانهای سایبری با در اختیار داشتن سرورهای متعدد و استفاده از رباتها، ترافیک مصنوعی سنگینی را به سمت سرور هدف ارسال می‌کنند. حجم ترافیک ارسالی آن‌قدر زیاد است که پردازنده سرور هدف، قادر به پاسخگویی نیست و عملاً سایت از دسترس عموم خارج می‌شود.

معمولاً حجم درخواستها فراتر از دهها گیگابایت در دقیقه است. به‌نحوی که سرورهای قدرتمند قادر به پاسخگویی نباشند و نتیجه حمله توقف سرور قربانی است.

چرا دی.داس (DDOS)

ساده‌ترین و بی‌صداترین روشهای ضربه زدن به وب‌سایتها یافتن حفره‌های آن و ضربه زدن از این طریق است. اما وقتی یگانهای سایبری رژیم از یافتن حفره وب‌سایتهای مقاومت درمی‌مانند راهی جز حملات دی.داس ندارند. حملات دی.داس نمادی از بخط کردن و حمله توسط تمام قوای یگانهای سایبری است که نیازمند منابع گسترده سرورها، رباتها، جعل هویت و منابع مالی فراوان است. این میزان از امکانات تنها در اختیار دولتها و شرکتهای بسیار بزرگ است. در ایران تحت حاکمیت آخوندها صرفاً یگانهای سایبری سپاه و اطلاعات آخوندی دارای چنین قدرت و امکاناتی هستند. بنابراین بفرموده بیت ولایت همه امکاناتشان را علیه سازمان مجاهدین و مقاومت ایران بکار می‌بندند.

مقابله با دی.داس

با پیشرفت تکنولوژی سخت‌افزرها و نرم‌افزارهای گوناگونی برای مقابله با این‌گونه حملات ساخته شده است. نیروی حمله کننده برای افزایش سنگین ترافیک ناچارند تا از منابعشان به‌صورت دیوانه‌وار درخواستها را به سمت سرور هدف هدایت کنند. فایروالها با تشخیص درخواستها از سوی آی.پی‌ها می‌توانند تعداد درخواست هر ای.پی در دقیقه را کنترل کنند. در صورتی‌که میزان درخواست از حد مجاز افزایش یابد ای.پی مذکور بلوک خواهد شد.

مکانیزمهای پیچیده‌تری برای مقابله با این حملات طراحی شده است و یگانهای سایبری آخوندی نیز حتماً از آنها مطلع هستند. بنابراین ابزارهای مقابله با این نوع حملات گسترده و در دسترس هستند.

چرا حمله؟

با وجود همه دانسته‌های فوق این سؤال در ذهن متبادر می‌شود که چرا رژیم آخوندی دست به چنین حملات سنگینی علیه سایت مجاهدین می‌زند؟ ۶۲ساعت حمله بی‌وقفه دی.داس و صرف هزاران دلار برای چیست؟ در شرایطی که ابزار مقابله با این حملات نیز در دسترس است و مزدوران سایبری نیک می‌دانند که تیرشان به سنگ خواهد خورد.

پاسخ اما در مکانیزمهای حمله و دفاع نیست، پاسخ را باید در هماوردی مقاومتی یافت که پس از ۴۰سال ایستادگی اکنون به گواهی آمار و ارقامهای ارائه شده از شرکتهای تجزیه و تحلیل آمار با اقبال عمومی جوانان و آزادگان این مرز و بوم مواجه شده است. آنان که روزانه با جستجوی عبارتهای «مجاهدین»، «سازمان مجاهدین»، «وب سایت مجاهدین»، «مجاهدین خلق»، «محمد حنیف‌نژاد»، «مسعود رجوی»، «مریم رجوی» و دهها کلمه کلیدی دیگر جلوه‌ای از مقاومت و پایداری خلقی در زنجیر را در مقابلشان می‌یابند و حقایق را در میان مطالب آن می‌خوانند.

روح مقاومت و پایداری، گزارش اعتراضها و اعتصابها، فعالیت کانون‌های شورشی، آخرین مواضع مجاهدین و رهبری مقاومت و آخرین تحولات را با تکیه از وب سایت مجاهدین و سایر سایتهای مقاومت در‌میابند و آگاه می‌شوند.

پس در انتشار مطالب و دعوت از دوستان و آشنایان برای دسترسی به این مطالب کوتاهی نکنیم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ce469e36-199f-418d-ae4e-bd19bcd11ffb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات