728 x 90

دادخواهی قتل‌عام ۶۷ و ماندن رئیسی پشت پل سازمان ملل

تظاهرات ایرانیان آزاده علیه آخوند رئيسی در نیویورک
تظاهرات ایرانیان آزاده علیه آخوند رئيسی در نیویورک

پل صراط یا پل چینوت

بشر از زمانهای بسیار دور در ادیان و اندیشه‌های مختلف درباره روز رستاخیز و جهنم و بهشت اعتقاداتی داشته است. در عقاید زرتشت پل داوری و جدا کننده پرهیزکاران از بدکاران به پل چینود یا چینوت و در دین اسلام گذرگاه بین جهنم و بهشت به پل صراط معروف است.

در آخرت گرایی، آیین هندو تناسخ یا تولد دوباره را می‌پذیرد، بدین معنی که روح پس از مرگ، برحسب اعمال گذشته خود، در قالب جدیدی حلول می‌کند. البته وداها عقیده به بهشت و دوزخ را پذیرفته بودند و انسان‌ها را برحسب اعمال نیک و یا بدشان در زندگی زمینی مستحق بهشت یا مستوجب دوزخ می‌دانستند.

آیین بودا شاخه‌ای از آیین هندو است و آیینی انسانگرایانه است. این آیین اصلی‌ترین مسأله‌اش رهایی انسان از رنج است. بر اساس تعالیم بودا زندگی آدمی با مرگ پایان نمی‌پذیرد، بلکه برحسب اعمال گذشته خود در زندگی، در قالب بدن دیگری در همین دنیا به حیات خود ادامه می‌دهد، با این توضیح که اگر کسی عملی را از روی دلبستگی انجام دهد، سبب به‌وجود آمدن نیروهایی در زندگی خواهد شد که آن نیز موجب تولد دوباره می‌شود.

این مثالی است برای رئیسی که از سازمان ملل به‌دلیل اعمالش گریخت و نمی‌خواست فریاد ایرانیان آزاده را که او را به محاکمه نوید می‌دادند بشنود و همین باعث شد که نتواند از پل سازمان ملل عبور کند.

 

 

وحشت جلاد ۶۷ از جنایتش برای حضور در سازمان ملل

«شما بیایید داخل کشور و مجازاتی را که قانون برای شما می‌گذارد و عدالت می‌گذارد این مجازات را تحمل کنید. مجازات بشید. یعنی بیایید اعدام را یا حبس را، یا سایر مجازات ها را تحمل کنید برای این‌که از عذاب الهی و نغمه الهی خودتان را نجات بدهید».

این قسمتی از وصیت‌نامه خمینی ملعون است که خامنه‌ای جنایتکار آن را در جمعه‌بازار ۱۴خرداد ۱۳۸۹ خطاب به مخالفان نظام در خارج کشور مطرح کرد.

خامنه‌ای در حالی ایرانیان خارج کشور را برای طنابهای دار دعوت می‌کند که رئیسی جلاد قتل‌عام ۶۷ از پا گذاشتن به کشورهایی که حتی اعدام ندارند وحشت دارد.

 

اگر چه رژیم نیازمند مشروعیت دادن به رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور بود و حضور این جلاد در نیویورک بسیار برایش مفید و می‌توانست مرهمی به زخم انزوای رژیم می‌باشد، اما ترس و وحشت رئیسی و خامنه‌ای از تظاهرات ایرانیان آزاده در خارج کشور و این‌که نام او را در دادگاه دژخیم حمید نوری به‌عنوان قاتل زندانیان سیاسی در سال۶۷بارها تکرار شده است مانعش شد.

رژیم به این ترتیب عدم سفر رئیسی به نیویورک را کرونا عنوان کرد که این ادعا از نظر بسیاری از خبرگزاریهای جهان مضحک تلقی شد زیرا که رئیسی برای شرکت در اجلاس سازمان شانگهای به تاجیکستان رفته بود و بی‌ماسک با همه دست می‌داد و. .

 

در حالی که سازمان ملل برای پخش نوار دروغ‌درمانیهای جلاد قتل‌عام ۶۷ ابراهیم رئیسی آماده می‌شد خیابانهای شهر نیویورک با کامیون‌هایی در تردد بودند که روی آنها نوشته شده بود: سرکوب حقوق‌بشر در ایران را متوقف کنید

 

پتک سنگین جنبش دادخواهی بر سر خامنه‌ای و رئیسی

اگنس کالامارد، دبیرکل عفو بین‌الملل در بیانیه ای گفت: «ما هم‌چنان خواستار تحقیق درباره ابراهیم رئیسی به دلیل دخالت وی در جنایات گذشته و جنایات ادامه‌دار کنونی تحت قوانین بین‌المللی، از جمله توسط دولتهایی هستیم که صلاحیت قضاوت جهانی دارند».

بیش از ۴۰۰ محقق ایرانی-آمریکایی در نامه‌یی به رئیس‌جمهور بایدن، پیش از سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از رئیس‌جمهور خواستند تا رئیسی را به‌دلیل نقشش در اعدام دسته‌جمعی مخالفان در ۱۳۶۷ در دادگاه بین‌المللی محاکمه کند.

بیش از ۱۶۰تن از زندانیان سیاسی از بند رسته و شماری از خانواده‌هایشان در آمریکا در نامه‌یی خطاب به جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به تعهد دولت آمریکا برای قرار دادن حقوق‌بشر در محور سیاست خارجی ایالات متحده، نوشتند: «هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرصتی است که شما بتوانید چنین تعهدی را در صحنه جهانی در مورد ایران به نمایش بگذارید».

 

عفو بین‌الملل گزینش ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس‌جمهور جدید رژیم ایران را ضربه‌ای برای حقوق‌بشر اعلام کرده و خواستار تحقیق درباره نقش او در اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال۱۹۸۸ شده است. عفو بین‌الملل گفت: اکثر قربانیان، وابسته به مجاهدین خلق بودند. و افزود: شرایط پیرامون سرنوشت قربانیان و محل دفن اجساد آنها تا به امروز به‌طور سیستماتیک توسط مقامات رژیم ایران پنهان شده است و این به منزله جنایات علیه بشریت است.

خالی شدن مجمع عمومی سازمان ملل هم زمان با آغاز سخنرانی مجازی ابراهیم رئیسی جلاد قتل‌عام ۶۷ در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، نشانه بارز انزوای بالای بین‌المللی رژیم و پشت کردن جامعه بین‌الملل به جنایتکاری است که به حق از حضور در در آنجا وحشت دارد.

واقعیت این است که جامعه بشری در قرن بیست و یکم چنین جنایتکارانی را برنمی‌تابد. به یمن مبارزات مردم و مقاومت پیشتاز مردم ایران سیاست مماشات پس از۴۳ سال با قاتلان فرزندان ایران‌زمین و مردم خاورمیانه به حاشیه رفته است.

 

امروز خالی کردن مجمع عمومی سازمان ملل توسط اعضای کشورهای عضو هنگام پخش سخنرانی رئیسی جلاد ۶۷، تأیید تحریم شعبده انتخابات رژیم توسط بیش از ۹۰درصد مردم ایران و حمایت از خواسته‌های مردم ایران برای آزادی و دمکراسی است.

الف ـ اسکویی

۲۲سپتامبر۲۰۲۱

 

مسئولیت محتوای مطالب وارده برعهده نویسنده است

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8aa5d928-62f9-43c7-bdef-7f3b848b723e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات