در روزنامههای حکومتی ۲۴دی، میتوان مصداق ضربالمثل همهٔ راهها به رم ختم میشود را دید. به این صورت که همهٔ موضوعات به هشدار نسبت به انفجار خشم مردم ختم میشود. از موضوع واکسن کرونا تا آلودگی هوا و اوضاع خفگی اقتصادی و بودجه ۱۴۰۰. در کنار این موضوعات مطالب مربوط به انزوای جهانی رژیم و هشدار نسبت به پیامدهای غنیسازی ۲۰درصد و از دست دادن فرصت مذاکره دیده میشود.
خشم انفجاری مردم در انتهای تونل نظام
«نامعادله جنگ اقتصادی» عنوان مطلبی است در روزنامه جهان صنعت که ضمن بررسی وضعیت اقتصادی از دیدگاههای مختلف در چند مورد هشدار داده و از جمله نوشته است: « جنگ اقتصادی میتواند بر بسیاری از متغیرهای کلیدی اقتصاد تاثیر منفی بگذارد و در نهایت، به تنزل وضعیت امنیت اقتصادی و امنیت ملی منجر شود». این مقاله در جای دیگری باز هشدار داده و نوشته است: «کاهش تولید، ممکن است با تعدیل نیروی کار از سوی تولیدکنندگان همراه شود و این موضوع در کنار تشدید تورم و کاهش قدرت خرید میتواند به عامل پیشران قویای برای شکلگیری اجتماعات اعتراضی تبدیل شود. یکی از اهداف اصلی جنگهای اقتصادی رسیدن به این نقطه، یعنی شکلگیری اعتراضهای گسترده و بیاعتمادی نسبت به حاکمیت است».
جهان صنعت در مطلب دیگری در مورد مطالبه اجتماعی برای تهیه فوری واکسن نوشته است: «ایرانیان در حالی که میشنوند شماری از کشورها حتی ترکیه و امارات و عربستان در همسایگی ایران و نیز در چین و روسیه که خود را دوستان ایران معرفی میکنند، واکسیناسیون شروع شده ولی در کشورشان هنوز اتفاقی نیفتاده، اندوهگین میشوند. درنگ و تأخیر در این باره آنها را اندوهگینتر کرده و این اندوه به خشم تبدیل میشود».
همدلی هم در مطلب دیگری بهنقل از یک اپیدمیولوژیست بر ضرورت تهیه فوری حداقل ۴۰میلیون دوز واکسن تأکید کرده و هشدار داده است: «این کار را انجام ندهیم، یا با تأخیر انجام دهیم، مرتکب خطای بزرگی شدهایم».
این روزنامه در مورد بازتاب ضدونقیضگوییهای مقامات حکومتی هم گوشزد کرده است: «وقتی شما اطلاعات متناقضی را از طرف نهادهایی که یا در امر بهداشت مسئول هستند یا که مسئول نیستند اما اظهارنظر میکنند دریافت میکنید، مهمترین آسیبی که این سیگنالهای متناقض وارد میکند سلب اعتماد است و سلب اعتماد هم یعنی شکست برنامهریزیهای احتمالی».
اوضاع برباد رفته نظام اسباب هشدارها!
آرمان در مطلب مفصلی از فرشاد مومنی اقتصاددان حکومتی به وضعیت اقتصادی رژیم و بودجهٔ سال آینده اشاره کرده و ضمن اشاره به ضعف فاجعه آمیزبنیه اندیشه و کیفیت سیاسی» مقامات حکومتی از حمله نوشته است: «در فاصله سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۷ در یک دوره یازده ساله قدرت خرید ریال حدود ۸۲درصد کاهش پیدا کرده است». این اقتصاددان حکومتی که وضعیت اقتصادی و بودجه را با کلمات: «فاجعه آمیز» «شوک آور» و «تکاندهنده» توصیف کرده همچنین گفته است: « بررسیهای ما نشان میدهد شوک رانتآفرینی جهش نرخ ارز که کمیسیون تلفیق مجلس بهدنبال آن است، ۳۶۰برابر بیشتر از وضعیت فعلی رانت ایجاد میکند».
حمایت وابسته به قضاییه آخوند رئیسی هم در دعوای باند اعتراف کرده ارزش سهام عدالت در بورس ۵۸درصد کاهش داشته و این کاهش در اثر سیاستهای دستور دولت روحانی بوده که منجر به بیاعتمادی مردم و «تبخیر سرمایه آنان شده است.
کاروکارگر هم بهنقل از محجوب دبیرکل تشکل حکومتی موسوم به خانه کارگر اعتراف کرده است: «سیاستگذاریها و برنامههای اقتصادی دولت و مجلس در راستای توزیع رانت، نادیده گرفتن عدالت اجتماعی و در نتیجه گسترش فقر پیش میرود».
روزنامههای حکومتی به موضوع آلودگی هوا و ضدونقیضگوییهای مقامات حکومتی و تحمیل خاموشی به مردم اشاره کرده و در دعوای باندی اعتراف کردهاند که خاموشیها بهعلت سیاست چپاولگرانهٔ رژیم در تأمین برق مزارع تولید بیت کوین بوده و علت استفاده از مازوت در نیروگاهها هم به همین علت بوده است. «تناقضگویی درباره دلیل قطعی برق» مطلبی است در آفتاب یزد که به این موضوع اشاره کرده و از جمله نوشته است: «از سویی مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق مشکل سوخت و محدودیت تأمین گاز را دلیل قطعی برق معرفی میکند و از سویی دیگر سخنگوی شرکت ملی گاز ایران، با تکذیب این گفتهها قطعی برق را ناشی از مسائل دیگری میداند و میگوید که این موضوع ارتباطی به شرکت گاز ندارد. این تناقضگویی مسئولان در حالی عنوان شده که بهتازگی مسألهٔ استفادهٔ غیرمجاز عدهیی از برق شهری برای استخراج ارزهای دیجیتال نیز مطرح شده است برخی منابع خبری مدعی شدهاند که یکی از کلیدهای کمبود ناگهانی گاز حتی برای تولید برق مورد نیاز معابر عمومی پایتخت را میتوان در افزایش ناگهانی ارزش بیت کوین یافت. به باور آنها مصرف ۳۰۰مگاواتی این مزرعههای استخراج بیت کوین یکی از عوامل مهم قطعی برق است».