فساد و اختلاس نهادینه شده پیوندی ناگسستنی با دیکتاتوری غارت و چپاول آخوندی داشته و دارد اما آنچه در این میان جدید است قیام دلاورانه جوانان میهن است که باعث شده باندهای درونی رژیم در وحشت از خروش مردم، غارتگریهای همدیگر را بیشازپیش برملا کنند و هر باند آدرس دیگری را بهعنوان عامل فساد برجسته سازد.
آخوند روحانی اخیراً در سخنانی در یزد ضمن اعتراف به اختلاس ۹۷۵میلیون دلاری توسط باند خامنهای، این باند را مسبب اصلی شرایط فعلی قلمداد کرد و گفت: «از قوه قضاییه میخواهم حالا که با فسادهای میلیونی و میلیاردی برخورد میکند مبارزه با فساد چند ۱۰میلیارد دلاری را هم برای مردم توضیح بدهد. اینکه هنوز بعد از چند سال برای ما روشن نیست آقایی که ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون پول این مملکت مردم را خورد و آن را دستگیر کردند و حکم اعدام هم برایش صادر کردند و الآن در زندان است، این پول کجا رفتت»؟
آخوند روحانی در حالی به دزدیهای میلیاردی در یزد اعتراف کرد که پیش از او معاونش اسحاق جهانگیری به مفقود شدن «۲۲میلیارد دلار» از سرمایههای ملی میهن توسط باند خامنهای اینچنین اعتراف کرد: «کسانی باید شرمنده باشند که ۲۲میلیارد دلار پول مملکت را به بهانه تعادل قیمت ارز در دوبی و استانبول با قیمت پایین به خارجیها فروختند و کسانی باید شرمنده باشند که ۱۷هزار میلیارد تومان را ظرف یک ماه نیم بدون مجوز از منابع بانک مرکزی برداشت کردهاند».(سایت حکومتی خبرآنلاین ۳۰مهر ۱۳۹۸)
غارتگران در جنگ قدرت دست هم را رو میکنند
اعترافات مستقیم و بیپرده باند روحانی به دزدیهای میلیاردی باند غالب رژیم، نزاع بین باندهای غارتگر رژیم را بهطور مضاعف تشدید کرده است تا آنجا که انعکاس و بازتاب آن را میتوان بهوفور در تمامی صفحات رسانههای باندهای غالب و مغلوب حاکمیت مشاهده کرد. برخی از نمونههای روکردن پروندههای غارت از یکدیگر را در عناوینی مانند «دیواندری جعبه سیاه فساد را گشود»، «خدمت ۲۲۰میلیارد تومانی داماد وزیر اطلاعات به مفسد بانکی»، «آغاز محاکمه شبکه خانوادگی فساد بهمبلغ ۱۵۰میلیون دلار»، «ارائه یک نیروگاه بهعنوان وثیقه یکی از متهمان اقتصادی»، «کشف بزرگترین شبکه پولشویی کشور»، «یک میلیارد یورو ارز دولتی گم شده است» و... میتوان دید.
واضح است که اعتراف باند روحانی به اختلاسهای کلان و غیرقابل باور باند خامنهای واکنشی بود به باند غالب رژیم که پیش از آن گوشه دیگری از فساد مشمئزکننده حاکمیت آخوندها را با فاش کردن تاراج ۱۸میلیارد دلار ارز توسط بانک مرکزی برملا کرد و هنوز هم پرونده آن در جنگ وجدال باندها رسانهای باز میباشد.
در این باره خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۰شهریور ۹۸ در مطلبی با عنوان «معرفی مسئول اصلی تاراج ۱۸میلیارد دلار ارز کشور» به نقل از یکی از ایادی باند خامنهای نوشت: «بهنظر برجستهسازی این پرونده پاک نمودن صورتمسأله و فراری دادن متهمین اصلی تاراج ۱۸میلیارد دلار ارز کشور و ۶۰تن طلاست که در ردیف اول آن آقایان روحانی و جهانگیری میباشند. معتقدم لایه پنهان در مفاسد اقتصادی اینبار در قوه قضاییه فعال شده و با برجستهسازی یکدرصد از یک پرونده، ۹۹درصد از آن را بهفراموشی سپرده و تلاش زیادی برای فرار متهمین اصلی آن کرده است».
در یک نمونه دیگر از این اعترافات روزنامه حکومتی تجارت نیوز با عنوان «دلارهای ۴۲۰۰تومانی در راه بازار گم شد» فاش میسازد: « برای واردات کالاهای اساسی یک سال، فقط ۱۱میلیارد دلار ارز مورد نیاز باشد، این یعنی برای واردات گوشت، برنج و دیگر اجناس ضروری دولت باید هر ماه کمتر از یک میلیارد دلار هزینه کند؛ یک حساب سرانگشتی نشان میدهد که واردات این کالاها هر ماه مبلغی حدود ۹۱۷میلیون دلار برای دولت هزینه دارد، این در حالی است که بهگفته توکلی ظرف دو ماه ۱۸میلیارد دلار ارز برای واردات به باد رفته؛ یعنی به جای ۹۱۷میلیون دلار در هر ماه، ۹میلیارد دلار در یک ماه به تاراج رفته و تکلیف این ارزهای دولتی نامعلوم است».
در وحشت از خشم مردم
از سوی دیگر خشم و نفرت مردم از نظام فاسد و پتانسیل انفجاری جامعه، برخی رسانههای حکومتی را مجبور میکند که برای پاک کردن دامن آلودهٔ خود از فساد نهادینه شده، اطلاعات جدیدی از فساد و چپاول در برخی ارگانها حکومتی را منتشر کنند.
«در نظام اقتصاد سیاسی ما که مبتنی بر تودرتویی نهادی است، گروههای ذینفعی شکل گرفتهاند که میتوانند از نقطهای به نقطه دیگر پل بزنند و رابطه ایجاد کنند. این ارتباطات و پلها به آنان کمک میکند تا از این نهادهای موازی برای پیشبرد امور خود استفاده کنند. به همین دلیل میبینیم وقتی فرد یا گروهی درگیر فساد میشود، تلاش میکند از طریق گروه یا جریان پرنفوذ دیگری تبرئه شود یا خود را از مجازات نجات دهد».(سایت حکومتی آفتاب ۲۰آبان ۹۸)
در یک نمونه دیگر سایت حکومتی جوان آنلاین وابسته به سپاه ضدخلقی ۱۸آبان ۹۸ فساد نهادینه شده در حاکمیت فاسد آخوندها را اینگونه به تصویر کشیده است:
«شکلگیری فساد شبکهای در کشور، حاصل پیوند بین ثروت و قدرت است که منجر به پدید آمدن حاشیه امنی برای مفسدان دانهدرشت گردیده و به آن درجه از گسترش رسیده که ذهنیت فساد سیستمی را بهوجود آورده است. محکومیت برادر رئیسجمهور در یک پرونده سوءاستفاده مالی، دستگیری معاون اجرایی در قوه قضاییه، رد پای دو نماینده مجلس در پرونده زد و بند فروش هزاران دستگاه خودرو، حضور معاون یک سازمان دولتی در فروش گوشت وارداتی در خارج از شبکه قانونی و... نشانگان واضحی از پیوند شوم ثروت و قدرت هستند که اژدهای هفتسر فساد در کشور را جانسخت و مقاوم کرده است».
نگاهی کوتاه و گذرا به برخی از اعترافات صورت گرفته در رسانههای حکومتی، ابعاد عظیم این فساد در نظام آخوندی را بهتر و بیشتر روشن مینماید:
- سایت انتخاب ۷آذر ۹۸: «پروندهای وجود دارد که صدا و سیما ۹۴۷میلیون دلار گرفته که گم شده و معلوم نیست با آن چه کرده است یا ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار اوراق از خارج خریداری کردند اما بلوکه کرده و سرنوشتش مشخص نیست. این رقم به اندازه کل بودجهای است که دولت میتواند در اثر افزایش قیمت بنزین به دست بیاورد».
-روزنامه حکومتی همشهری ۳آذر ۹۸: «بزرگترین باند کلاهبرداری شبکهای و پولشویی کشور در گلستان با ۳۰هزار میلیارد تومان تراکنش مالی شناسایی و دستگیر شدند. شبکهای که دامنه فعالیتهای آن در استانهای مختلف گسترده شده بود و بر اساس اعلام مسئولان اطلاعاتی تراکنش مالی این باند طی ۶سال چیزی حدود ۳۰هزار میلیارد تومان را دربرمیگرفت و این باند در ۳استان گلستان، سمنان و تهران بهطور متمرکز فعالیت داشته است. کلاهبرداران با افتتاح صدها حساب بانکی به نامهای واهی، سودهای کلان به جیب زدهاند. علاوه بر این متهمان برای پولشویی و فرار مالیاتی هیچگونه اموالی به نام خود نداشتند و همه املاک و اموال به نام افراد دیگر است، اما با وکالتنامهها و اقرارنامههایی که از این افراد میگرفتند، در عمل همه سودها به جیب آنان میرفت».
-سایت حکومتی نود اقتصادی ۴آذر ۹۸: «سید احسان سخایی، داماد محمود علوی، وزیر اطلاعات دولت روحانی که دستغیب او را بهعنوان نماینده ویژه و وکیل تامالاختیار به مجموعههای گوناگون معرفی کرده، کسی است که در یک قلم، برای ۲۲۰میلیارد تومان بدهی سیدعبدالله دستغیب به بانک ملت بخشودگی گرفته است. دستغیب با استفاده از نفوذ نزدیکان، دوستان و همدستانش از بازپرداخت بالغ بر هزار میلیارد تومان بدهی به نهادهای مالی و دولتی ایران فرار کرده است و هماکنون در خارج از کشور بهسر میبرد».
-ارگان تروریستی قدس ۱۰مهر ۹۸: «عباس ایروانی در ۱۰سال گذشته به ۴هزار میلیارد تومان بیتالمال دستاندازی کرده است که از این مبلغ، تحصیل مال از طریق نامشروع با ایجاد شبکه ارتشاء سالانه بیش از ۴۰۰میلیون تومان بوده است».
-خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۱اردیبهشت ۹۸: «۳۰میلیارد دلار از مجموع ۴۰میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات، نه بهصورت کالا و نه به هیچ صورت دیگری وارد کشور نشده است».
واضح است اعتراف رسانههای حکومتی به ابعاد عظیم فساد توسط باندهای مافیایی حاکمیت غارت و چپاول آخوندی نوک کوه یخ فسادی است که این روزها بهدلیل تداوم قیام قهرمانانه و شدت گرفتن تخاصمات باندهای غارتگر رژیم توسط رسانهها و مهرهها و سردمداران رژیم مطرح میشود.
غارت و فسادی که بدون تردید تنها با نفی تمامیت نظام ولایت فقیه و سرنگونی حاکمیت پلید آخوندها از ایرانزمین پاک میگردد.