728 x 90

انفجار خشم مردم در قیام سراسری آبان ۹۸(۲)

انفجار خشم خلق ۲
انفجار خشم خلق ۲

قیام و شورش

از نیمه‌شب جمعه ۲۴ آبان ۹۸ در واکنش به افزایش قیمت بنزین در شهرهای مختلف، مردم به جان آمده از چپاول و سرکوب سالیان آخوندهای فاسد به خیابان آمدند و با توفانی ازخشم، آتش قیام را فروزان کردند.

واکنش سریع، توفانی و قهرمانانه مردم ایران در شرایطی اتفاق افتاد که پس از اعلام سه برابر شدن قیمت بنزین، رژیم در آماده‌باش کامل به‌سر می‌برد و هفته‌ها برای اعلام افزایش قیمت برنامه‌ریزی کرده و از چند روز قبل مزدوران سرکوبگر و امنیتی خود را مخصوصاً در پمپ بنزین‌ها مستقر کرده بود.

 

قیام ایران آتشفشانی ازخشم

ضربات قیام آفرینان، کانون‌ها و جوانان شورشگر بر پیکر رژیم آخوندی آن‌چنان بود که طی یک هفته از(۲۴ تا ۳۰ آبان ۹۸) در بیش از ۲۰۰شهر و ۸۰۰نقطه چنان ضربه‌کوبنده و برق‌آسایی به حاکمیت پلید آخوندهای جنایتکار وارد کرد که تعادل‌قوا بین مردم ایران و رژیم پا بهگور را با هر فرازونشیبی در آینده با برگی زرین به جانب سرنگونی محتوم تغییر داد.

آخوند ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع در واکنشی ترس‌آلود ازخشم مردم گفت: «ما روز یکشنبه(۲۶ آبان) فقط در تهران ۱۴۷نقطه درگیری داشتیم، در سراسر کشور در یک روز ما ۸۰۰نقطه درگیری داشتیم.. اینها آموزش دیده بودند... (تلویزیون شبکه پنج رژیم، ۳ آذر ۹۸)

محمد جواد کولیوند در مجلس رژیم، نسبت به ترس و درماندگی از سرعت عمل مردم در قیام گفت: «در روز اول اعتراضات نسبت به گران شدن بنزین، در ۷۱۹نقطه از کشور شاهد شلوغی و اغتشاش بودیم.(روزنامه آرمان رژیم،۱۰ آ‌ذر ۹۸)

در شماره پیشین به رخدادهای قیام تا پایان روز ۲۷ آبان پرداخته شد، در این شماره به بخشی از رخدادهای قیام بعد از آن می‌پردازیم:

 

رخدادهای قیام سه‌شنبه ۲۸ آبان ۹۸

قیام سراسری مردم ایران، سه‌شنبه برای پنجمین روز متوالی ادامه یافت. شمار شهیدان قیام سراسری مردم ایران از مرز ۲۰۰تن گذشت و هزاران تن مجروح شدند. نیروهای سرکوبگر در بسیاری از موارد از تحویل پیکر شهیدان به خانواده‌هایشان خودداری می‌کنند و حتی پیکر شهیدان را به پزشکی قانونی نیز منتقل نمی‌کنند و مستقیماً در محل‌های نامعلومی دفن می‌کنند.

خانم مریم رجوی از دبیرکل ملل ‌متحد خواست با توجه به آمار فزاینده شهیدان و مجروحان قیام، شورای امنیت ملل ‌متحد را نسبت به جنایت‌های فاشیسم دینی حاکم بر ایران و خامنه‌ای و پاسداران توجیه کند و شورا را به یک نشست فوق‌العاده در این رابطه فرابخواند.(اطلاعیه شماره۱۹ شورای ملی مقاومت ایران ۲۸ آبان ۹۸)

کمیسر عالی حقوق بشر در توئیتی گفت: «ما عمیقاً به نقض قوانین و معیارهای بین‌المللی در مورد استفاده از زور، از جمله شلیک مهمات جنگی علیه تظاهر کنندگان در ایران در طول اعتراضات که روز جمعه آغاز شد و تا این هفته ادامه داشته است، نگران هستیم. ما به‌ویژه نگران استفاده از مهمات جنگی هستیم که باعث مرگ شمار قابل توجهی در سراسر کشور شده است».(کمیسر عالی حقوق‌بشر ۱۹ نوامبر ۲۰۱۹- ۲۸ آبان ۹۸)

هم‌چنین سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که اساس ویدئوهای تأیید شده و شهادت شاهدان عینی و هم‌چنین اطلاعات کسب شده از سوی کنشگران حقوق‌بشر از آغاز تظاهرات در ۱۵ نوامبر، دست کم ۱۰۶تن در ۲۱شهر به دست نیروهای امنیتی ایران کشته شده‌اند».(عفو بین‌الملل ۱۹ نوامبر ۲۰۱۹- ۲۸ آبان ۹۸)

در ماهشهر، شمار زیادی از تظاهر کنندگان از جمله دو زن، در شهرک جراحی از توابع بندر ماهشهر به‌ شهادت رسیدند. نیروهای سرکوبگر، مردم را با تیربار در ماهشهر هدف قرار دادند.

در شهرک کوره از توابع ماهشهر نیز درگیریهای شدیدی میان مردم و نیروهای امنیتی رخ داد که ۳تن کشته و یک تن مجروح شد. چند تن از نیروهای سرکوبگر در این درگیرهای به هلاکت رسیدند. از جمله پاسدار رضا صیادی از نیروی انتظامی در این درگیریها کشته و دو تن دیگر مجروح شدند.(روزنامه کیهان خامنه‌ای،۲۹ آبان ۹۸)

در شیراز، هلیکوپترهای نیروی انتظامی از هوا به سوی تظاهر کنندگان شلیک می‌کنند. یک دختر دانش‌آموز در اثر این شلیک ها به‌ شهادت رسید. در جریان تهاجم جوانان شورشی به یک پایگاه بسیج سرکوبگر، شمار زیادی از مردم را با مسلسل سنگین دوشکا به‌ شهادت رساندند.

شهرک طالقانی (کوره) از توابع ماهشهر در محاصره نیروهای سرکوبگر است. دست کم ۱۶تن از مردم شهید، ۱۵۰تن دستگیر و شمار زیادی مجروح شدند.(اطلاعیه شماره۲۲ شورای ملی مقاومت ایران ۲۸ آبان ۹۸)

در رشت، تجمعات اعتراضی امروز ادامه یافت و مردم جاده‌های رشت را بستند. مردم با نیروهای سرکوبگر رژیم در چند نقطه در‌گیر شدند.

در دورود جوانان به فرمانداری رژیم حمله کردند و شیشه‌های آن را شکستند.

در تهران، مردم با نیروی سرکوبگر انتظامی و مزدوران لباس‌شخصی‌ در بازار دوم نازی‌آباد و چهارراه کوکاکولا (پیروزی) درگیر شدند. جوانان در تهران خیابان افسریه و پیروزی را بستند و با مأموران درگیر شدند.

در پاکدشت تهران، رژیم گله‌ مزدوران سرکوبگر را به محل اعزام کرد. شهر حالت جنگی به خود گرفته است و مردم هم‌چنان مقاومت می‌کنند.

در صادقیه و تهران پارس، مردم به خیابان‌ها آمده و با نیروهای سرکوبگر درگیر شدند و دو تن به‌ شهادت رسیدند. در خیابان دماوند (شرق تهران) ۶بانک به آتش کشیده شد.

در تهران پارس، جوانان شورشی یک مینی‌بوس نیروی سرکوبگر انتظامی را واژگون کرده و به آتش کشیدند. در منطقه مارلیک اسلامشهر در جنوب تهران ۱۵بانک به آتش کشیده شد.(اطلاعیه شماره۲۰ و ۲۱ شورای ملی مقاومت ایران ۲۸ آبان ۹۸)

در اصفهان، درگیریهای شدیدی بین جوانان و مزدوران انتظامی درگرفت. جوانان شورشی چندین بانک دولتی و حوزه جهل و جنایت را به آتش کشیدند. جوانان چندین دوربین مداربسته امنیتی رژیم را در هم کوبیدند.

در خمینی شهر (سده سابق) درگیری بین جوانان و مزدوران انتظامی در جریان بود و مردم بانکها را آتش زدند. مزدوران برای جلوگیری از پیوستن گروه‌های بیشتری از مردم به منازل آنان گاز اشک‌آور شلیک می‌کردند.

در خرمشهر، امروز درگیری بود و سه خودروی انتظامی توسط جوانان به آتش کشیده شد.

در فردیس کرج، اداره کل مخابرات و یک مرکز مخفی بسیج در آتش سوخت. در مهرشهر کرج جوانان یک مرکز چپاول را به آتش کشیدند. سه تن از نیروهای سرکوبگر در درگیری با جوانان به هلاکت رسیدند.

درقائمشهر، جوانان در مرکز شهر لاستیک‌ها را آتش زده و با نیروی ضدشورش درگیر شدند که در جریان آن شماری از آنها دستگیر شدند.(اطلاعیه شماره۲۱ و۲۳ شورای ملی مقاومت ایران ۲۸ آبان ۹۸)

 

رخدادهای قیام چهارشنبه ۲۹ آبان ۹۸

۶روز پس از قیام سراسری آخوند روحانی از فرط درماندگی نسبت به اعتراضات مردم به صحنه آمد و گفت: «آشوبطلبان سازمانیافته، برنامه‌ریزی شده و مسلح بودند که کاملاٌ بر اساس برنامه طراحیشده از سوی ارتجاع منطقه، صهیونیست‌ها و آمریکاییها اقدام کردند»!(سایت روحانی۲۹ آبان۹۸)

پس از ۴روز از قطع اینترنت، روزنامه حکومتی ایران نوشت: «از روز شنبه ۲۵ آبان ماه اینترنت در کشور قطع شد و بسیاری از کسب و کارهای بزرگ و کوچک که در حال خدمات‌رسانی به مردم بودند با این قطعی دچار مشکل شدند».(۲۹ آبان ۹۸)

وزارت‌خارجه آمریکا قطع اینترنت در ایران را محکوم کرد و نوشت: «رهبران ریاکار این رژیم از آن برای پراکندن تبلیغات خود استفاده می‌کنند. به مردم احترام بگذارید، اینترنت را باز کنید».(سایت وزارت‌خارجه آمریکا۲۰ نوامبر ۲۰۱۹)

گزارشهایی درباره تحویل ندادن جنازه کشته‌شدگان در شهرهای مختلف و یا تحت فشار گذاشتن خانواده‌ها برای برگزار نکردن مراسم سوگواری منتشر شده است.

خبرگزاری تصویری آسوشیتدپرس امروز گزارش کرد: «در تهران پمپ بنزین‌ها پس از این‌که در اعتراضات بر سر افزایش قیمت بنزین از سوی دولت، روز چهارشنبه ۲۰ نوامبر مورد حمله قرار گرفت و سوزانده شد تظاهرات حداقل به ۱۰۰شهر بزرگ و کوچک گسترش یافت و به خشونت کشیده شد و صحنه حمله و آتش زدن بانکها، مغازه‌ها و ایستگاههای پلیس بود.(آسوشیتدپرس۲۰ نوامبر ۲۰۱۹- ۲۹ آبان ۹۸)

امیرخسرو فخریان، رئیس چپاولگر فروشگاههای زنجیره‌ای در همایش حکومتی فروشگاههای زنجیره‌ای گفت: «در جریان آشوبهای اخیر که از سوی برخی اغتشاشگران در کشور رخ داد تا به امروز ۷۷فروشگاه زنجیره‌ای به‌صورت کامل تخریب شد که بالغ بر ۲۰۰میلیارد تومان کالا در آن به‌طور کامل تخریب شد».(خبرگزاری مهر، رژیم۲۹ آبان ۹۸)

در گرگان، جوانان شورشی با مأموران سرکوبگر نیروی انتظامی درگیر شدند. پاسداران جنایتکار رژیم تبهکار آخوندی در شهر گرگان، یک جوان شورشی را با شلیک مستقیم و ضربات تبر در ملأعام و در برابر چشمان حیرت‌زده مردم به‌قتل رساندند.

کلیپ این جنایت تکان‌دهنده که از مصادیق بارز جنایت علیه بشریت است، صحنه‌ای را نشان می‌دهد که گله‌ای از پاسداران جنایتکار که لباس‌شخصی به تن دارند به یک جوان معترض حمله‌ور و ابتدا با سلاح کمری به وی تیراندازی کرده و سپس با تبر به وی حمله‌ور می‌شوند و او را به‌ شهادت می‌رسانند.(اطلاعیه شماره۳۵ شورای ملی مقاومت ایران ۵ آذر ۹۸)

مهره‌های نظام در یک کر هماهنگ نسبت به غافلگیری و وحشت از قیام و خیزش«سازمان‌یافته» و شورشگری جوانان میهن فریاد و فغان کردند از جمله:

آخوند احمد سالک، عضو مجلس ارتجاع، گفت: «دستگیر ‌شدگان به نوعی ارتباط با مجاهدین و عناصر بیگانگه دارند و آموزش‌های لازم را در طول ۲سال اخیر دیده بودند برای این‌که این اتفاقات را رقم بزند. (افکار نیوز، رژیم۲۹ آبان)

روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران در مورد ویژگی‌های این قیام نوشت «حمله به مراکز حساس از جمله مراکز نظامی، انتظامی از ویژگی‌های خاص این دوره است. «خشونت سازمان‌یافته» از ویژگی‌های منحصر به‌فرد اغتشاشات اخیر بود.. به دهها کلانتری، سپاه و بسیج با سلاح گرم و سرد حمله شدند و چندین بسیجی در حلقه محاصره قرار گرفته و (کشته)شدند». (روزنامه جوان رژیم، ۲۹ آبان ۹۸)

 

رخدادهای قیام پنجشنبه ۳۰ آبان ۹۸

گزارشگران بدون مرز (آر.اس. اف RSF) سرکوب حقوق بنیادین و دسترسی به اخبار و اطلاعات اینترنتی در ایران را محکوم می‌کند، جایی که اینترنت از شامگاه ۱۶ نوامبر کاملاً قطع می‌باشد. ارتباطات هنوز در رویارویی با تظاهرات عظیم علیه افزایش قیمت بنزین در بیش از ۱۰۰شهر در سراسر کشور به‌صورت وخیمی قطع می‌باشد.(گزارشگران بدون مرز ۲۱ نوامبر ۲۰۱۹-۳۰ آبان ۹۸)

روز ۳۰ آبان شرکت نت بلاکز که بر محدودیتهای دسترسی به اینترنت و امنیت سایبری نظارت می‌کند اعلام کرد که در ادامه قطعی اینترنت در ششمین روز؛ خسارت ۴۴۰۰میلیارد تومانی به اقتصاد ایران و خسارت ناشی از قطع اینترنت در ایران ظرف شش روز گذشته بیش از ۳۶۷میلیون دلار بوده است.

این رقم با توجه به دلار حدود ۱۲۰۰۰تومانی در ایران، معادل چهار هزار و ۴۰۰میلیارد تومان است.

اینترنت ایران از ساعت شش عصر روز ۲۵ آبان ۹۸ و به‌دنبال بروز اعتراض های گسترده به افزایش قیمت بنزین قطع است.(سایت نت بلاکز۲۱ نوامبر ۲۰۱۹)

در تأیید این خبر روزنامه آرمان نوشت: «خسارت هر روز قطعی اینترنت ۴۳۰۰میلیارد تومان است».(روزنامه آرمان رژیم،۲ آذر ۹۸)

مایک پنس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، نیز حمایت خود را از معترضان ابراز داشت و گفت: «آمریکا در کنار مردم ایران ایستاده است».

در کازرون، قیام‌آفرینان حوزه جهل و جنایت را به آتش کشیدند.خبرگزاری وابسته به پاسداران طی گزارشی وحشت‌آلود از شورش مردم قهرمان کازرون نوشت:

«شنبهشب تمام بانک‌های میدان اصلی شهر و خیابانهای اصلی حدود ۱۰ تا ۱۵بانک در فاصله زمانی ۴ساعته به آتش کشیده شد.آنها اول شیشه بانکها را می‌شکستند و بعد، از کوله پشتی‌هایشان کوکتل مولوتوف و اشیای گلوله مانندی درمی‌آوردند و داخل بانک می‌انداختند و با ایجاد انفجار، بانک را به آتش می‌کشیدند.

در حوزه کازرون ۳خودرو، ۶موتور، اتاق نگهبانی، اتاق رایانه، اتاق یکی از معاونان حوزه، سالن مطالعه کتابخانه و چند اتاق در طبقه بالا، به آتش کشیده شد. خبرگزاری فارس(رژیم) ۳۰ آبان ۹۸

امروز روزنامه‌ ایندیپندنت طی گزارشی از دانشگاه تهران نوشت: «بنا بر اخبار واصله روز دوشنبه ۲۷ آبان، ‌دانشجویان دانشگاه تهران دست به تجمعی در اعتراض به افزایش سه برابری بنزین، ‌وضعیت فاجعه‌بار معیشتی و سرکوب‌های سنگین زدند. چندین آمبولانس حاوی نیروهای لباس‌شخصی وارد دانشگاه شدند و تعدادی از دانشجویان را دستگیر و با آمبولانس به زندان منتقل کردند».(روزنامه‌ ایندیپندنت ۳۰ آبان ۹۸)

فرمانده عملیات بسیج ضدمردمی پاسدار سالار آبنوش در همدان گفت: «هماهنگی‌های عجیب‌ و غریبی شکل گرفته و فقط منتظر یک جرقه بودند تا کشور را نابود کنند... اینترنت با تأخیر قطع شد اما باز کمک شد تا ساماندهی پیچیده این گروهها بهم بریزد،...این فتنه، فتنه دیگری بود...جنگ جهانی تمام عیاری علیه نظام بود... به‌عنوان کسی که در صحنه بودم معتقدم فقط خدا ما را نجات داد».(خبرگزاری ایسنا رژیم،۳۰ آبان ۹۸)

آخوند علیرضا ادیانی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی سرکوبگر انتظامی در رابطه با قیام گفت: «تنها در یک روز در ۱۶۵شهر و ۹۰۰نقطه کشور ناآرامی به‌وجود آمد حوادث این چند روز اخیر در کشور پیچیده‌تر از حوادث سال‌های ۷۸، ۸۸ و ۹۶بود.(سایت حکومتی رویداد،۳۰ آبان ۹۸)

روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران اوج غافلگیری و ترس پاسداران را نشان داد و نوشت: «دشمنی‌های عجیب‌ و غریبی که با این شدت و غلظت نه در ۷۸ نه در۸۸ شاهد آن بودیم و نه اساساً در هیچ برهه حساس و غیرحساس دیگری! به‌راستی این روز‌هایی که گذشت با چه قبیله‌ای طرف بودیم؟!

کی و کجا آموزش دیده بودند؟! از کدام روزنه‌ها نفوذ کرده بودند؟! و چگونه در لباسی نو و جامه‌ای جدید از کف خیابانهای خودمان سربرآوردند؟!(۳۰ آبان ۹۸)

سخنگوی مجاهدین در جواب به این سؤال گفت: به گفتهٔ قرآن، از جایی که فکرش را نمی‌کردید.(۳۰ آبان ۹۸)

 

رخدادهای قیام شنبه ۱ آذر ۹۸

وزیر خارجه دانمارک «جپه کوفود» از ادامه گزارشات درباره وضعیت جاری در ایران ابراز نگرانی عمیق کرد و در توئیتی نوشت: «مردم ایران با سختی‌ها مواجه هستند. سرخوردگی آنها مشروع است.آزادی بیان و حق تجمع مسالمت‌آمیز باید حفاظت شود.» (وزیر امور خارجه دانمارک۲۲ نوامبر۲۰۱۹-۱ آذر۹۸)

۱ آذر۹۸، یک گروه از کارشناسان مستقل سازمان ملل ‌متحد گفتند که گزارشهایی از تظاهر کنندگان کشته و معلول، و ادامه بستن سراسری اینترنت در اعتراضات یک هفته‌یی ایران موجب «نگرانی جدی» است. گزارشگران ویژه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد، «گزارشهای معتبر» را مورد ملاحظه قرار دادند که بین روزهای ۱۵ تا ۱۹ نوامبر ۱۰۶نفر کشته شده‌اند، و هزار نفر نیز دستگیر شده‌اند».(سایت اخبار، سازمان ملل۲۲ نوامبر ۲۰۱۹)

با گذشت ۷روز از قیام هم‌چنان کارگزاران و سران رژیم نسبت به قدرت و سرعت عمل قیام مردم، با سونامی اعتراف به ترس از سرنگونی آه و فغان سر می‌دهند:

پاسدار علی فدوی، جانشین سرکرده سپاه پاسداران، با اذعان تلویحی به این‌که از ابتدا سپاه دست‌اندرکار سرکوب قیام بوده گفت: «روز اول ۲۸استان درگیر این موضوع بودند.... به‌طور نمونه بنده با فرماندهان سپاه برخی شهرها که صحبت می‌کردم در برخی مواقع این اغتشاشات انسان را یاد کربلای ۴می انداخت.... ما به واقع ۴۸ساعت جنگ کردیم و توانستیم اشرار را جمع و جور کنیم که البته این اغتشاشات از بعد ازظهر شنبه تا دوشنبه وجود داشت.» (سایت انتخاب رژیم، ۱ آذر ۹۸)

کربلای۴ در ۱۳۶۵ شکست بزرگ رژیم در جنگ ضدمیهنی خمینی با عراق بود.

سایت حکومتی مشرق طی گزارشی از شهر شورشی شهریار با عکسی از بانک‌های غارتگر تخریب شده نوشت: «اینجا حلب سوریه نیست!»(۱ آذر ۹۸)

محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده خامنه‌ای در استان البرز در جمعه بازار کرج گفت: «این فتنه اخیر نیز جام‌زهری بود که خامنه‌ای در آن لحظه نوشیدند و اعمال طبعات سنگین آن بر مردم (بخوانید نظام آخوندی) را قطع کردند. با این بیانات امنیت کشور حفظ و از سقوط مجلس و دولت(سرنگونی) جلوگیری شد.(خبرگزاری حکومتی فارس ۱ آذر ۹۸)

آخوندیوسف طباطبایی‌نژاد در جمعه بازار اصفهان: «تلاش نیروهای نظامی و امنیتی ما این بود که کسی آسیب نبیند مگر حمله به مکانهای نظامی که باید جلوی آنها گرفته شود، چرا که در صورت دسترسی به سلاح، خطرات بسیاری برای مردم پیش خواهد آمد».(همان منبع)

حسام الدین آشنا، مشاور سیاسی آخوند روحانی و معاون سابق وزارت بدنام اطلاعات، قیام سراسری را «عملیات فروغ جاویدان۲» توصیف کرد و گفت: «خیال کردند عملیات فروغ جاویدان۲ را کلید زده‌اند». اما «در واقع عملیات مرصاد۲ کلید خورده است». خبرگزاری ایرنا(رژیم) ۳۰ آبان ۹۸. درست یک روز بعد در مقابل سیلی از واکنش‌های تند اجتماعی، ناگزیر از عقب‌نشینی از گفته‌اش شد.

علی رضا زاکانی: «ابعاد فتنه(قیام) فراتر از آن چیزی است که در ذهن ماست، حلقه اول سازماندهی دشمنان سرسخت انقلاب است و لایه دوم، اراذل و اوباش و لایه سوم هم جمعیت معترض و احساسی بود».(خبرگزاری فارس رژیم،۱ آذر ۹۸)

 

از کوزه همان تراود که در اوست! اعترافات ناگزیر

شعله‌ور شدن آتش قیام در همان ساعات اولیه در بیش از ۱۷۶شهر، بیانگر رادیکالیسم و پتانسیل عظیم انفجاری توده‌های به‌جان آمده‌ است که تدارک وسیع امنیتی رژیم را به هیچ انگاشته و با خشم انقلابی مراکز سرکوب و غارتگر رژیم را مورد تهاجم قرار دادند، مردمی که با خیزش خود، نظام را در وحشت سرنگونی فرو بردند. این ویژگی برجسته قیام آبان ۹۸ دیگر جای تردیدی برای سران رژیم به اعترافات ناگزیر باقی نگذاشت.

رحمانی فضلی، وزیر کشور رژیم، ۲هفته بعد از قیام سراسری در مصاحبه با تلویزیون شبکه یک رژیم در روز ۵ آذر، با ارائه ‌ آمارهای سرهم بندی،کارشناسی و کوچک نمایی شده بیت ولایت، ناگزیر به ابعاد عظیم وگستردگی قیام و هم‌چنین به عمق نفرت و کینه مردم نسبت به نظام آخوندی اذعان کرد و گفت:‌

«به غیر از ۳ یا ۴استان در همه استانها (قیام) ادامه داشته‌ است البته بحث خوزستان، فارس و تهران شدت بیشتری داشت. به‌طور کلی در۵استان درگیر بحران شدیدتری بودیم»

وزیر کشور آخوندها در ابتدای مصاحبه اعتراف کرد که رژیم جهت اجرای «طرح به این بزرگی» تدارک گسترده‌یی دیده و همه نیروهایش را آماده‌باش داده بود وی گفت:

«ستاد فنی به‌عهده وزارت نفت بود، اطلاع‌رسانی و عملیات روانی هم به‌عهده وزارت اطلاعات... تمام نیروی انتظامی در کشور مأمور شده بودند به‌خاطر مسائل امنیتی از پمپ‌بنزین‌ها حفاظت کنند و مستقر بشوند... وزارت اطلاعات جلسه گذاشت، سپاه جلسه گذاشت و همه نیروها توجیه شدند»

 

ارائه آمار تقلبی نشان‌دهنده عظمت قیام

در این مصاحبه رحمان فضلی به‌ تعداد قیام‌کنندگان و آمار مراکز سرکوب و غارتگر رژیم نظیر کلانتری و پایگاه بسیج و بانک‌های چپاولگر که در آتش خشم مردم سوختند را به حساب اماکن عمومی‌ آورد و گفت:

«۷۳۱بانک... ۱۴۰مکان عمومی(فروشگاههای غارتگر پاسداران)، ۷۰پمپ‌بنزین و ۹مکان مذهبی(حوزه جهل و جنایت) را تخریب و یا آتش زدند. ۳۰۷خودرو و ۱۰۷۶موتورسیکلت را آتش زدند».

وزیر کشور آخوند روحانی در یک پرت‌ وپلاگویی به‌طور ناشیانه‌ای تلاش کرد، شمار قیام‌کنندگان را نیم‌درصد و پایین‌تر از نیم‌درصد اعلام کند و با کوچک نمایی صدها برابری به نیروهای وحشت‌زده نظام دلخوشی بدهد. وی گفت:‌

«بگونه‌ای قضیه را تحلیل نکنیم که انگار همه مردم تو خیابان‌ها بودند همه ناراضی [هستند و] این اتفاق افتاده نه یک مردم نیم‌درصدی و پایین‌تر از نیم‌درصدی بودند، ۲۰۰هزار نفر بیش از ۴ یا ۵بار تکرار می‌شوند... آنجا یک لاستیک آتش می‌زنند باز سوار ماشین و موتور می‌شوند می‌روند جای دیگری» و ادامه می‌دهد:

«با همه تکرارها که مثلا بگوییم ۶۰۰-۷۰۰هزار نفر اون ۲۰۰هزار نفر می‌شوند».

همین آمار تقلبی هم نشان می‌دهد که مردم با وجود فضای خفقان و سرکوب وحشیانه چگونه بی‌مهابا بر این نظام ضدمردمی شوریدند و در عرض ۴۸ساعت شمار کثیری از مراکز امنیتی و دولتی را به تسخیر خود درآوردند.

قیام ایر ان زمین...

قیام ایران زمین...

 

نقش زنان در سازماندهی قیام‌آفرینان

وحشت رژیم آخوندی از جنگاوری و نقش هدایت‌گر زنان در قیام مردم ایران در تمام روزنامه‌ها و اظهارات مقامات رژیم موج می‌زند. تلویزیون رژیم آخوندی طی برنامه‌یی در۳۰ آبان ۱۳۹۸ گزارش کرد:

‌«شنبه ۳ بعدازظهر فلکه دوم صادقیه تصاویر حاکی از آن است گروه‌های سازمان‌یافته مانع از عبور و مرور خودروها هستند. همان روز در میدان شوش و نوع پوششی که حاکی از صحنه گردانی افرادی در میان مردم برای ایجاد تنش در خیابان است در این میان استفاده ابزاری از حضور زنان آموزش دیده به‌عنوان لیدر خودنمایی می‌کند.»

سایت خبر فوری رژیم،۲۹ آبان ۹۸نوشت:

«میان‌داری و میدان‌داری ویژه زنان در اغتشاشات اخیر، چشمگیر به‌نظر می‌رسد. در نقاط متعدد به‌ویژه حومه تهران، زنان ظاهراً ۳۰تا ۳۵سال، نقش ویژه‌یی در لیدری اغتشاشات به عهده‌ دارند. این زنان متحدالپوشش، هر یک وظیفه‌ای جداگانه دارند؛ یکی از شورش‌ها فیلم می‌گیرد، دیگری جلوی خودروها را می‌گیرد و دیگری با تحریک مردم، آنها را به پیوستن به صف اغتشاش‌ها مجاب می‌کند. این‌که چرا در اغتشاشات اخیر، زنان به مهره میان‌دار تبدیل شده‌اند سؤال‌برانگیز است».

این سایت حکومتی هم‌چنین نوشت: «هسته‌های خشونت‌طلب، هر‌ یک به‌طور متوسط ۴۰ تا۵۰‌نفر را شامل می‌شوند. نوع عملکرد این هسته‌ها، لایه‌لایه است. یک لایه مأمور تخریب، لایه دیگر مأمور ایجاد رعب ‌و ‌وحشت و لایه بعدی مأمور ایجاد حائل برای فراری دادن عاملان تخریب هستند.

مورد دیگر لباس‌ها و نشانه‌های مشخص و متحد هسته‌های خشونت است. فایده این لباس‌های یکرنگ، تسهیل در شناسایی یکدیگر در موقع عملیات است».

روزنامه حکومتی جوان وابسته به پاسداران ۲۹ آبان ۹۸ طی مقاله‌یی تحت عنوان «خصایص یک آشوب» با برجسته کردن نقش مجاهدین در آشوب از جمله نوشته است:

«برای زنان کار ویژه تعریف شده بود. هم در حمله به مراکز بسیج خواهران و هم در تهییج جوانان نقش اساسی داشتند. گرچه در تلفات انسانی کشته ندادند، اما سبک به‌کارگیری زنان مشابه مانور‌های زنانه سازمان (مجاهدین) است».

هم‌چنین پاسدار هاشم غیاثی، سرکرده سپاه فجر در فارس گفت: «در تحقیقات به‌عمل آمده از سرکردگان اشرار که وابسته به مجاهدین بودند مشخص شده است ایجاد ناامنی دائمی در سطح جامعه، از اهداف اصلی این جریان بوده است».(خبرگزاری ایرنا رژیم، ۵ آذر ۹۸)

قیام آبان ۹۸ این را به‌خوبی نشان داد که به‌رغم همه اقدامات سرکوبگرانه و وحشیانه‌ای که نیروهای رژیم در حق مردم و جوانان و زنان اعمال کردند از کشته، مجروح و دستگیریهای فله‌ای، اما هرگز نتوانستند و نمی‌توانند مردم را از قیام باز بدارند.

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران در ۲۹ آبان ۹۸ طی پیامی در حمایت از مردم بپاخاسته و پشتیبانی از جوانان شورشگر و کانون‌های شورشی گفتند: «آنچه از دیماه ۹۶ تا امروز گذشته است به‌روشنی نشان می‌دهد هم‌چنان‌که مقاومت ایران از روز اول گفت، این قیام از بین رفتنی نیست و رژیم یارای مهار قیام‌ها و جلوگیری از برپایی شهرهای شورشی،کانون‌های شورشی و ارتش بزرگ آزادی را ندارد.
ارتش بیکاران و گرسنگان، ارتش زنان و سرکوبشدگان و آنانی که جز زنجیرهایشان چیزی برای از دست دادن ندارند، از پا نمی‌نشینند و تسلیم نمی‌شوند. در فکر اصلاح و جذب انتظامی و سپاه رژیم نیستند، بلکه می‌خواهند از ریشه این رژیم را براندازند.»


شمار شهیدان قیام آبان ۹۸بیش از ۱۰۰۰تن است

سازمان مجاهدین خلق ایران با انتشار اسامی شمار دیگری از شهیدان سرفراز قیام مردم ایران اعلام کرد شمار شهیدان قیام سراسری مردم ایران که ۱۹۰شهر کشور را در برگرفت، بیش از ۱۰۰۰تن است. بنا‌ به گزارشهای مقاومت ایران از داخل کشور، تنها نیروی سرکوبگر انتظامی ۱۰۲۹شهید را ثبت کرده است.

آخرین آمار ثبت شده در ۱۶آذر ۹۸ از این قرار است:

آمار شهرهای که قیام کردند: ۱۹۰شهر
آمار شهیدان: بیش از۱۰۰۰شهید
آمار دستگیریها: ۱۲۰۰۰نفر
آمار مجروحان: ۴۰۰۰نفر

اسامی شهدای منتشر شده:۳۸۰نفر

ثبت شمار شهیدان و احراز هویت آنان در حالی صورت می‌گیرد که فاشیسم دینی حاکم بر ایران تمامی اهرم‌های سرکوبگرانه و امنیتی و ماشین جهنمی سانسور و خفقان خود را برای مخفی نگه‌داشتن ابعاد جنایت علیه بشریت به کار گرفته است.(اطلاعیه شماره۴۴ و ۴۵ شورای ملی مقاومت ایران ۱۴ و ۱۵ آذر ۹۸)

حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ارتجاع، گفت: «پیش از برگزاری نشست مشترک روز دوشنبه دو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و شوراها و امور داخلی کشور با مسئولان سیاسی و امنیتی، عدد و رقم بازداشتی‌های اعتراضات اخیر بیش از ۷هزار نفر اعلام شد.(روزنامه حکومتی اعتماد ۵ آذر ۹۸)

این میزان درنده‌خویی تکان‌دهنده علیه مردم بی‌دفاعی که علیه ۴۰سال حاکمیت جنایتکار، دزد و فاسد آخوندها قیام کردند، یکی از هولناک‌ترین جنایات قرن بیست و یکم است و با هر معیاری یک جنایت بزرگ علیه بشریت به‌شمار می‌رود.

«خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، با درود به شهیدان سرفراز قیام مردم ایران، شورای امنیت ملل متحد، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو را به محکوم کردن این کشتار بزرگ و اقدام فوری برای توقف جنایت علیه بشریت و آزادی دستگیر ‌شدگان فراخواند».(اطلاعیه شماره۴۴ شورای ملی مقاومت ایران ۱۳ آذر ۹۸)

 

مقالات مرتبط 

ادامه دارد...

انفجار خشم مردم در قیام سراسری آبان ۹۸ (۱)

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bcbd7787-3b61-4c1c-ad86-2e9d733827d2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات